Libnet.ro
UNICEF

15:00

Halep la Wimbledon: Simona a oferit prima declaratie dupa un meci slab. Romanca vede partea plina a paharului

Adevărul Adevărul,
Halep la Wimbledon: Simona a oferit prima declaratie dupa un meci slab. Romanca vede partea plina a paharului

Simona Halep 2 WTA) a fost condusa cu 3-0 in debutul duelului cu Haddad Maia 97 WTA), a fost la un game de a pierde primul set si s-a chinuit si in al doilea cu o sportiva de 21 de ani. continuă pe Adevărul

Halep la Wimbledon: Simona a fost la un pas de descalificare, dar merge in turul III. Gest urat al romancei

Simona Halep 2 WTA) a trecut de Beatriz Haddad-Maia 97 WTA), singura brazilianca aflata in Top 300 mondial, la capatul unei partide in care a inceput destul de prost, fiind condusa cu 3-0. Nervoasa, constanteanca de 25 de ani a avut o iesire care ar fi putut incheia participarea ei la Wimbledon 2017.

Halep la Wimbledon: Simona joaca, miercuri, in sesiunea de seara. Programul romancelor in ziua a 3-a

Simona Halep 2 WTA), Ana Bogdan 115 WTA) si Irina Begu 64 WTA) vor reveni pe teren, miercuri, in turul 2 de la Wimbledon, competitie transmisa in Romania de canalele Eurosport.

Halep la Wimbledon: Simona va intra pe un teritoriu necunoscut. Cine e Shuai Peng, viitoarea ei adversara

Simona Halep 2 WTA) a scapat de Carla Suarez Navarro 27 WTA) si o va infrunta, in premiera, pe chinezoaica de 31 de ani care, de fapt, e specialista probelor de dublu.

Halep la Wimbledon:Simona a debutat cu dreptul pe iarba londoneza

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, cu scorul de 6-4, 6-1, pe sportiva Marina Erakovic din Noua Zeelanda, locul 129 WTA, venita din calificari.

Halep la Wimbledon: Simona a primit un cadou superb de 30.000 de euro

Constanteanca de 25 de ani a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu o surpriza placuta de care a avut parte datorita unui sponsor.

Halep la Wimbledon: vesti bune si vesti proaste pentru Simona inaintea meciului de astazi cu Marina Erakovici

Simona Halep 2 WTA) isi incepe, astazi dupa ora 15. 30, Eurosport), parcursul la Wimbledon 2017 cu un meci impotriva unei jucatoare bine pregatite pe iarba.

LIVE Wimbledon Simona Halep in primul tur (dupa 15:30)

Simona Halep, a doua favorita la castigarea turneului de la Wimbledon, va evolua luni in prima zi a competitiei de la All England Tennis.

LIVE Wimbledon Simona Halep in primul tur

Simona Halep, a doua favorita la castigarea turneului de la Wimbledon, va evolua luni in prima zi a competitiei de la All England Tennis.

Asa am trait: Wimbledon Simona Halep in primul tur

Simona Halep, a doua favorita la castigarea turneului de la Wimbledon, a evoluat luni in prima zi a competitiei de la All England Tennis.

Wimbledon: Simona Halep vs Beatriz Haddad Maia se va disputa dupa ora 18:30

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul zilei de miercuri, iar disputa dintre Simona Halep 2 WTA - cap de serie numarul doi) si Beatriz Haddad Maia Brazilia - 96 WTA) va avea loc dupa ora 18:30.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )