Libnet.ro
UNICEF

01:05

HALUCINANT! O femeie din Braila s-a certat cu fosta soacra, s-a urcat la volan si...

B1 B1,
HALUCINANT! O femeie din Braila s-a certat cu fosta soacra, s-a urcat la volan si...

O femeie din Braila, in varsta e 51 de ani, s-a urcat la volanul masinii, dupa o cearta cu fosta soacra, si a inceput sa loveasca masinile dintr-o parcare. Aceasta s-ar fi deplasat la domiciliul fostei so. continuă pe B1

Soferita care s-a imbatat si a avariat doua masini in urma unei discutii aprinse cu fosta soacra

O femeie de 51 de ani este cercetata pentru conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului, in contextul in care a mers la locuinta fostei soacrei, iar dupa o discutie cu aceasta, s-a urcat in masina si a efectuand manevra de mers inapoi fara sa se mai asigure.

O femeie din Suceava a fost gasita moarta in apele Siretului

O femeie de 40 de ani, din Suceava, a fost gasita moarta, miercuri dimineata, in raul Siret. Descoperirea a fost facuta de un trecator, scrie suceavanews. ro. Pompierii au venit imediat la fata locului.

O femeie din Hunedoara a ramas fara toti banii stransi, dupa ce a primit un necunoscut in casa. Barbatul i-a spus ca verifica prizele

O localnica din Hunedoara s-a prezentat la Politie pentru a se plange ca i-au fost furati 30. 000 de lei din locuinta. Victima, in varsta de 69 de ani, a relatat ca in 14 martie, un barbat s-a prezentat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2726 seconds )