Libnet.ro
UNICEF

00:07

CM handbal (f) Victorie superba a Romaniei in fata Ungariei, scor 21-17, si ne calificam in optimi

Hotnews Hotnews,
 CM handbal (f) Victorie superba a Romaniei in fata Ungariei, scor 21-17, si ne calificam in optimi

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins, joi, reprezentativa similara a Ungariei, cu scorul de 21-17 8-10), intr-un meci contand pentru grupa D a Campionatului Mondial din Serbia, fiind calificata in optimile de finala ale competitiei cu 3 victorii si o infrangere, potrivit Mediafax. Atmosfera a fost electrizanta in sala din Novi Sad, in care peste 2. 000 de fani ai Ungariei si cateva sute ai Romaniei s-au duelat in scandari inca dinaintea inceperii partidei. Portarul Paula Ungureanu a fost declarata jucatoarea meciului. continuă pe Hotnews

CM de handbal feminin: Victorie superba a Romaniei in fata Ungariei, scor 21-17, si ne calificam in optimi

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins, joi, reprezentativa similara a Ungariei, cu scorul de 21-17 8-10), intr-un meci contand pentru grupa D a Campionatului Mondial din Serbia, fiind calificata in optimile de finala ale competitiei cu 3 victorii si o infrangere, potrivit Mediafax. Atmosfera a fost electrizanta in sala din Novi Sad, in care peste 2. 000 de fani ai Ungariei si cateva sute ai Romaniei s-au duelat in scandari inca dinaintea inceperii partidei. Portarul Paula Ungureanu a fost declarata jucatoarea meciului.

CM de handbal: Ungaria a suferit pentru un succes in fata Tunisiei, scor 26-24

Daca Romania a invins la scor Tunisia, nationala de handbal a Ungariei a avut mult de furca pana sa rapuna campioana Africii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )