Libnet.ro
UNICEF

15:30

Handbal feminin: Torstensson si Carmen Martin, de la CSM Bucuresti, vor juca din vara in Franta

Hotnews Hotnews,
 Handbal feminin: Torstensson si Carmen Martin, de la CSM Bucuresti, vor juca din vara in Franta

Interul stanga suedez Linnea Torstensson si extrema dreapta spaniola Carmen Martin se vor desparti din vara de echipa feminina de handbal CSM Bucuresti si vor juca pentru formatia franceza OGC Nice Cote d'Azur Handball, potrivit site-ului gruparii din Hexagon, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Handbal feminin: CSM Bucuresti s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor

CSM Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin, vineri seara, dupa ce a invins echipa slovena RK Krim Mercator Ljubljana cu scorul de 28-26 14-12), in Sala Polivalenta Ioan Kunst-Ghermanescu din Capitala, in penultimul sau meci din Grupa principala 2 a competitiei.

Handbal feminin: Suedeza Isabelle Gullden si-a prelungit contractul cu CSM Bucuresti

Jucatoarea suedeza Isabelle Gullden si-a prelungit cu doi ani contractul cu echipa feminina de handbal CSM Bucuresti, a anuntat, luni, clubul pe site-ul sau oficial, potrivit Agerpres.

Ce transferuri mai pregateste CSM Bucuresti? Vasiliu: Suntem pe ultima suta de metri cu negocierile!

Detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucuresti, s-a calificat vineri seara, pe teren propriu, in sferturile de finala ale actualei editii a competitiei, dupa ce a invins formatia slovena Krim Mercator, cu 28-26, in penultimul meci din Grupa Principala II.

Dubla lovitura data de CSM Bucuresti. Doua jucatoare importante si-au prelungit contractele cu tigroaicele

CSM Bucuresti a reusit sa o transfere pe Cristina Neagu, dar pentru a construi o formatie de top are nevoie si de alte jucatoare.

Care va fi de fapt salariul Cristinei Neagu la CSM Bucuresti si de ce a tinut clubul atat de mult sa o aduca in Capitala

Cristina Neagu a semnat cu CSM Bucuresti si va fi din vara, pentru urmatoarele doua sezoane, jucatoarea detinatoarei Ligii Campionilor.

Dubla lovitura pentru CSM Bucuresti. Doua dintre cele mai bune jucatoare pleaca la sfarsitul acestui sezon

CSM Bucuresti incearca sa-si faca un lot competitiv si pentru sezonul viitor, dar deocamdata lucrurile nu stau asa cum se asteptau conducatorii echipei.

Larvik a invins-o pe Mydtjylland si ajuta CSM Bucuresti sa ramana pe locul 3 in Grupa Principala II din Liga Campionilor

Echipa Larvik HK a invins, in deplasare, formatia Mydtjylland, cu scorul de 28-24, iar rezultatul o ajuta pe CSM Bucuresti sa ramana pe locul 3 in Grupa Principala II din Liga Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )