Libnet.ro
UNICEF

10:00

HAPCIU!!! Iata care sunt ALERGIILE care ne afecteaza sanatatea in lunile de toamna

B1 B1,
HAPCIU!!! Iata care sunt ALERGIILE care ne afecteaza sanatatea in lunile de toamna

Desi, de regula, primavara este asociata cu alergiile si toamna aduce diverse afectiuni si simptome alergice. Medicul alergolog Adriana Nicolae explica pentru CSID cateva dintre cauzele majore care ar. continuă pe B1

Hapciu! Iata care sunt alergiile care ne afecteaza sanatatea in lunile de toamna

Desi, de regula, primavara este asociata cu alergiile si toamna aduce diverse afectiuni si simptome alergice. Medicul alergolog Adriana Nicolae explica pentru CSID cateva dintre cauzele majore care ar.

Iata care sunt cele mai puternice zodii. Acesti nativi nu se tem de nimic

Exista nativi care nu se tem de nimic in viata. Iar acestia fac parte din anumite semne zodiacale. Aflati care sunt acestea in continuare. Berbecul este unul dintre cele mai puternice semne.

Simona Halep: Nu stiu care sunt variantele pentru a-mi pastra locul I. Nu mai fac asta dupa ce am patit in vara

Simona Halep a declarat, luni, dupa victoria obtinuta in fata jucatoarei franceze Caroline Garcia, ca nu stie care sunt variantele pentru a ramane pe locul I WTA dupa turneul de la Singapore.

PSD-istii bat saua, ca sa inteleaga Johannis: Vor sa scoata din declaratiile publice doua cuvinte sensibile. Care sunt acestea?

Majoritatea PSD-ALDE vrea sa taxeze declaratiile publice in care sunt folosite cuvintele penali sau puscariabili. PSD cere si masuri reparatorii pentru cei catalogati astfel, iar ar.

Are familia lui, dar iata care este femeia pentru care Gigi Becali ar lasa totul!

Si-au facut propria cariera, au familile lor, insa pentru o singura persoana sunt in stare sa renunte la tot! Este vorba despre cea care le-a dat viata. Urmariti un material special, realiza.

Un trib de indieni americani a dat in judecata Amazon si Microsoft: Care sunt acuzatiile aduse gigantilor IT

Gigantii IT Amazon si Microsoft au fost dati in judecata de un trib de indieni americani pe motiv ca ar incalca o serie de brevete de inventie pe care tribul le detine in domeniul.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )