Libnet.ro
UNICEF

19:15

TOP 10 cele mai romantice recorduri din lume

România Liberă România Liberă,
TOP 10 cele mai romantice recorduri din lume

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung sarut si cea mai mare trufa din ciocolata, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Valentines Day: Top 10 cele mai romantice recorduri ale lumii

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei Indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung.

TOP 10. Cele mai amuzante mesaje de Ziua indragostitilor

Daca vrei sa fii original si sa iti surprinzi partenerul de Ziua indragostitilor, renunta la clisee si trimite-i un mesaj amuzant. Iata topul celor mai amuzante mesaje de Ziua indragostitilor, potrivit publicatiei Congratulations.

Top sapte cele mai ciudate reclamatii facute de severineni

Severinenii sesizeaza probleme dintre cele mai trasnite politistilor. Galagia facuta de un cocos pe balconul vecinului, locatari care tin caini in uscatoria blocului ori barbati care se masturbeaza in parcul central iata doar cateva exemple.

Top 7 cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei

Alege din lista cu cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei smartphone-ul pe care o sa il folosesti pentru numarul personal si cel de la munca, simultan. De la aparitia telefoanelor cu dual-sim, o multime de oameni au fost fericiti ca pot sa primeasca apelurile de pe numarul personal si cel de la [].

Top 6 - cele mai amuzante sau ciudate sesizari facute de constanteni. De la prezervative rupte pana la un cal obosit

Atunci cand vine vorba de reclamatii, sunt si constanteni care fie nu se gandesc de doua ori inainte sa sune la 112, fie cred ca problema lor este mai importanta decat orice altceva.

Superlativele Deltei Dunarii. Top 7 - cele mai interesante si mai putin stiute lucruri despre Delta Dunarii

Pe cat de frumoasa este Delta Dunarii pe atat de nepromovata este zona. Nemtii, dar si turisti din alte zone ar cumpara bilete in fiecare an aici, in defavoarea litoralului romanesc sau bulgaresc.

Cele mai sigure cartiere din Bucuresti

Cele mai sigure cartiere din Bucuresti sunt situate in zona de nord a Capitalei, arata un studiu de geografie mentala, realizat in urma cu aproape doi ani.

Cele mai proaste sase aeroporturi din Europa

Aeroporturile au un rol important in calatoria noastra, fie ca este de vacanta, fie ca este in scop de afaceri, de aceea este bine sa stim care sunt cele mai proaste terminale din Europa si sa le evitam daca se poate. Ce ne-ar deranja pe un aeroport?.

Cele mai urmarite televiziuni din 2014: Pro TV si Antena 1 au pierdut telespectatori, iar Antena 3 a trecut peste TVR 1

Cele mai urmarite televiziuni din 2014. Pro TV si Antena 1 au dominat topul celor mai urmarite televiziuni din 2014, desi Antena 1 a pierdut de cinci ori mai multi privitori comparativ cu postul din Bulevardul Pache Protopopescu. Antena 3 si-a consolidat cea de-a patra pozitie a topului, in crestere fata de 2013, clasandu-se peste TVR 1.

Carturesti Carusel s-a deschis. Cum arata una dintre cele mai frumoase librarii din tara (FOTO)

Joi dimineata s-a deschis oficial libraria Carturesti Carusel de pe strada Lispcani, intr-o cladire istorica din centrul vechi in care a avut centrul banca Chrissoveloni. Libraria se desfasoara pe sase nivel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )