Libnet.ro
UNICEF

23:30

HCM Baia Mare castiga in ultima secunda cu Fleury in deplasare

Online Sport Online Sport,
HCM Baia Mare castiga in ultima secunda cu Fleury in deplasare

Echipa HCM Baia Mare a facut un pas urias spre sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin dupa victoria obtinuta, duminica, in deplasare cu Fleury din Franta. continuă pe Online Sport

Victorie superba pentru HCM Baia Mare in ultima secunda

Succes senzational pentru HCM Baia Mare pe terenul lui Fleury Loiret, scor 18-17, in Liga Campionilor la handbal feminin, scrie digisport. ro. Vicecampioana Romaniei a castigat cu un gol marcat de Allison Pineau,.

HCM Baia Mare, parcurs formidabil: vicecampioana e ca si calificata printre cele mai bune opt echipe din Europa

Formatia pregatita de Aurelian Rosca a obtinut, duminica, o victorie uriasa in Franta gratie unei jucatoare care, in tara, a fost victima unui atac rasist.

Cosmarul de duminica dimineata: sa circuli in zona targului auto din Baia Mare

Iesirea din Baia Mare spre localitatea Satu Nou de Jos se blocheaza in fiecare duminica dimineata. Zeci de masini se gasesc oprite pe ambele parti ale drumului, iar printre ele circula pietonii. Blocajele in trafic sunt frecvente, iar pentru a parcurge un drum de cateva minute e nevoie de ore. Totul dureaza de dimineata pana in jurul orei 12. 00, cand se incheie targul auto.

Educatie tansfrontaliera. Un liceu din Baia Mare si unul din Ucraina pun bazele unei colaborari educationale

Un protocol de colaborare va fi semnat intre doua licee, unul din Baia Mare si unul cu predare in limba romana din Slatina, Ucraina. intalnirea dintre reprezentantii celor doua unitati de invatamant a fost mijlocita de prefectul de Maramures, Anton Rohian.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2096 seconds )