Libnet.ro
UNICEF

01:05

HCM Baia Mare, in grupele principale ale Ligii Campionilor. Victorie pentru Dunarea Braila in turul trei al Cupei EHF

România Liberă România Liberă,
HCM Baia Mare, in grupele principale ale Ligii Campionilor. Victorie pentru Dunarea Braila in turul trei al Cupei EHF

HCM Baia Mare s-a calificat in grupele principale ale Ligii Campionilor. HCM a pierdut vineri seara, cu 23-24, pe teren propriu, in fata celor de la Metz, dar a incheiat Grupa D pe trei dupa ce, sambata, Larvik s-a impus cu 35-24 in fata polonezelor de la MKS Selgros Lublin. continuă pe România Liberă

HCM isi ia elan spre grupele principale ale Ligii Campionilor. Cum se califica Baia Mare in faza urmatoare

HANDBAL Daca va invinge campioana Frantei, Metz, in ultima partida din grupele principale ale Ligii Campionilor, Baia Mare se va califica in premiera in grupele principale ale competitiei.

HCM Baia Mare pierde la limita cu Metz si ramane la mana altora

Echipa HCM Baia Mare a pierdut, vineri seara, ultimul meci din faza grupelor preliminare ale Ligii Campionilor si ramane la mana rezultatelor pentru a spera la calificarea in faza principala a grupelor.

Concurs bilete Euro 2014 la meciul din Liga Campionilor dintre HCM Baia Mare si Metz Handball

Iubitorii handbalului din Baia Mare au ocazia sa castige bilete la Euro 2014 din luna decembrie a acestui an. Tot ce trebuie sa faca este sa ia parte la ultimul meci din grupa D a Ligii Campionilor a echipei HCM Baia Mare disputat pe teren propriu in compania echipei Metz Handball.

HCM Baia Mare - Metz Handball, ultimul meci oficial din 2014 pentru baimarence

HCM Baia Mare joaca in compania campioanei Frantei, Metz Handball, in ultima etapa din grupa D a EHF Champions League. Este ultimul joc oficial din anul 2014 pentru campioana Romaniei. Partida va incepe la ora 19:00 in polivalenta baimareana.

HCM Baia Mare - Metz Handball: 23 - 24

HCM Baia Mare a jucat in compania campioanei Frantei, Metz Handball, in ultima etapa din grupa D a EHF Champions League. A fost ultimul joc oficial din anul 2014 pentru campioana Romaniei. Din pacate, baimarencele au pierdut meciul.

HCM Baia Mare - Metz Handball: 23 - 24. Suporterii au cerut demisia antrenorului campioanei

HCM Baia Mare a jucat in compania campioanei Frantei, Metz Handball, in ultima etapa din grupa D a EHF Champions League. A fost ultimul joc oficial din anul 2014 pentru campioana Romaniei. Din pacate, baimarencele au pierdut meciul.

Baia Mare a pierdut la limita cu Metz, dar pastreaza sanse de calificare. Cum poate ajunge HCM in grupele principale

HCM Baia Mare a pierdut la limita ultimul meci din grupele Ligii Campionilor, scor 23-24, in fata campioanei Frantei, Metz. Chiar daca au pierdut, elevele lui Costica Buceschi inca mai au sanse de a ajunge in grupele principale, dar depind de rezultatul partidei Larvik-Lublin.

Trafic dat peste cap in Baia Mare din cauza finalei Campionatului National de Drift

Traficul din Baia Mare va fi dat peste cap in perioada imediat urmatoare din cauza finalei Campionatului National de Drift. in perioada 22. 2014, ora 7:30 - 23. 2014, ora 17:00, datorita evenimentului automobilistic care se desfasoara in zona b-dului Independentei Bucla din municipiul Baia Mare, vor fi deviate autobuzele care circula dinspre Stadion spre Bucla, de pe liniile: 1, 3/11, 4, 5, 5/7, 8 si 9.

O copila de 9 ani a fost abandonata de tata in Gara Baia Mare. Politia i-a gasit parintele care risca puscarie pana la 3 ani

O fetita de 9 ani a fost abandonata in Gara din Baia Mare. Ea a trait cateva zile din mila oamenilor de la birtul din gara, iar apoi a fost anuntata Politia TF. S-a deschis o ancheta.

Toalete publice la pretul unui apartament in Baia Mare. Un WC costa 33.000 euro

Baia Mare se poate mandri cu toalete cu spalare automata de mii de euro. Pretul unei astfel de toalete este de 33. 000 euro, adica cam cat valoreaza un apartament cu doua camere in zona A a orasului. Cele patru toalete care sunt montate in aceste zile in municipiu sunt inchiriate pe patru ani de zile de municipalitate, intretinerea lor costand bugetul local nici mai mult, nici mai putin decat 145 lei/zi plus TVA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )