Libnet.ro
UNICEF

10:30

Toalete publice la pretul unui apartament in Baia Mare. Un WC costa 33.000 euro

Adevărul Adevărul,
Toalete publice la pretul unui apartament in Baia Mare. Un WC costa 33.000 euro

Baia Mare se poate mandri cu toalete cu spalare automata de mii de euro. Pretul unei astfel de toalete este de 33. 000 euro, adica cam cat valoreaza un apartament cu doua camere in zona A a orasului. Cele patru toalete care sunt montate in aceste zile in municipiu sunt inchiriate pe patru ani de zile de municipalitate, intretinerea lor costand bugetul local nici mai mult, nici mai putin decat 145 lei/zi plus TVA. continuă pe Adevărul

Baia Mare: Fetita de noua luni, abandonata in gara din oras

Un bebelus de numai noua luni de zile a fost abandonat in gara din Baia Mare. Copilul se afla cu un barbat care a lasat-o singura pe scaun, in fata unui bar. Din fericire, oamenii care isi asteptau trenul au.

Concurs bilete Euro 2014 la meciul din Liga Campionilor dintre HCM Baia Mare si Metz Handball

Iubitorii handbalului din Baia Mare au ocazia sa castige bilete la Euro 2014 din luna decembrie a acestui an. Tot ce trebuie sa faca este sa ia parte la ultimul meci din grupa D a Ligii Campionilor a echipei HCM Baia Mare disputat pe teren propriu in compania echipei Metz Handball.

O copila de 9 ani a fost abandonata de tata in Gara Baia Mare. Politia i-a gasit parintele care risca puscarie pana la 3 ani

O fetita de 9 ani a fost abandonata in Gara din Baia Mare. Ea a trait cateva zile din mila oamenilor de la birtul din gara, iar apoi a fost anuntata Politia TF. S-a deschis o ancheta.

Copil abandonat in gara din Baia Mare. Politistii au deschis o ancheta

Un copil de sub un an a fost descoperit in aceasta dupa-amiaza, de catre politistii de la Transporturi Feroviare TF), in gara din Baia Mare. Fetita fusese abandonata pe o banca.

Copilas de 9 luni abandonat pe un scaun din Gara Baia Mare. Politistii au deschis o ancheta

Fara suflet. Un copil de sub un an de zile a fost descoperit in aceasta dupa-amiaza, de catre politistii de la Transporturi Feroviare TF), pe un scaun din gara din Baia Mare. Fetita fusese abandonata pe un scaun de catre o pero0snaa deocamdata neidentificata.

Cel mai mare brad de Craciun din Romania, de 32 de metri, a ajuns la Baia Mare

Cel mai mare brad de Craciun din Romania are 32 de metri. El a fost adus cu mari dificultati din statiunea maramureseana Izvoare si in aceste zile urmeaza a fi impodobit conform traditiei locale, astfel incat in data de 1 Decembrie sa fie gata sa isi primeasca vizitatorii.

Cel mai mare brad de Craciun din Romania, de 32 de metri, a ajuns in Baia Mare

Cel mai mare brad de Craciun din Romania are 32 de metri. Acesta a fost adus cu mari dificultati din statiunea maramureseana Izvoare si in zilele care urmeaza va fi impodobit, conform traditiei locale, astfel incat in data de 1 decembrie sa fie gata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )