Libnet.ro
UNICEF

16:45

HCM Minaur obtine prima victorie din acest sezon. Minauristii au invins Steaua

Adevărul Adevărul,
HCM Minaur obtine prima victorie din acest sezon. Minauristii au invins Steaua

HCM Minaur Baia Mare a reusit prima victorie din acest campionat, reusind sa invinga Steaua Bucuresti, la finalul unui meci in care baimarenii la fel de bine puteau sa piarda partida. A fost un meci care a tinut publicul prezent in polivalenta baimareana cu sufletul la gura pana in ultimele minute ale jocului. continuă pe Adevărul

Pandurii a reusit prima victorie din acest sezon. Pandurii s-a impus cu 2-0, in deplasare, in fata formatiei Gaz Metan Medias

Pandurii Targu Jiu a reusit, in aceasta seara, sa obtina prima victorie din acest sezon, in deplasare, impotriva echipei Gaz Metan Medias.

Pandurii au reusit prima victorie din acest sezon. S-au impus cu 2-0, in deplasare, in fata formatiei Gaz Metan Medias

Pandurii Targu Jiu au reusit, vineri seara, sa obtina prima victorie din acest sezon, in deplasare, impotriva echipei Gaz Metan Medias.

La munte s-a instalat vremea rece. Cea mai scazuta temperatura din acest sezon

La munte s-a instalat vremea rece. Desi calendaristic suntem in luna august, la Varful Omu s-au inregistrat 0 grade celsius, cea mai scazuta temperatura din acest sezon. Vantul a suflat cu putere pe creste, iar.

LIGA I. Prima victorie a sezonului pentru Pandurii, Ceahlaul confirma forma buna

Pandurii Tg. Jiu a obtinut prima victorie din actualul sezon, gorjenii reusind sa se impuna cu 2-0 in deplasare in fata celor de la Gaz Metan Medias, in etapa a 6-a din Liga I. Echipa antrenata de Petre.

Prima victorie pentru Contra in noul sezon de Primera Division

Cosmin Contra a obtinut, vineri seara, prima victorie in actualul sezon de Primera Division pe teren propriu in meciul cu Almeria.

Gaz Metan-Pandurii 0-2. Gorjenii s-au descatusat la Medias si au obtinut prima victorie in acest sezon

Buleica si Matulevicius au marcat cele doua prin care Pandurii a castigat, scor 2-0, meciul din deplasare cu Gaz Metan Medias, din etapa a 6-a a Ligii 1. Aceasta a fost prima victorie a gorjenilor in actuala stagiune.

Pandurii, la prima victorie in campionat

Pandurii s-a impus in deplasarea de la Medias, 2-0 cu Gaz Metan, gratie golurilor inscrise de Buleica si Matulevicius. Gorjenii au avut nevoie de 6 etape pentru a obtine primul succes in campionat si, practic, sa isi asigure o pauza mai linistita, cauzata de meciurile nationalei, in care Petre Grigoras sa lucreze la reglaje si sa redevina cel mai tare din oras.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )