Libnet.ro
UNICEF

23:15

Hidroelectrica a asigurat intr-o singura zi 60% din consumul national de energie

Adevărul Adevărul,
Hidroelectrica a asigurat intr-o singura zi 60% din consumul national de energie

Hidroelectrica a produs in luna mai energie electrica in cantitati mai mari de 70. 000 Mwh, nivel care nu s-a mai atins din anul 2005, cand s-a inregistrat un record al productiei de 20,1 Twh, a anuntat compania de stat. in dimineata zilei de 15 mai, Hidroelectrica a asigurat peste 60% din consumul energetic national. continuă pe Adevărul

Hidroelectrica a asigurat intr-o zi 60% din consumul energetic national

Pe fondul disponibilitatii ridicate a echipamentelor hidroenergetice si a necesitatilor Sistemului Energetic National, Hidroelectrica a inregistrat in luna mai valori ale productiilor zilnice mai mari de 70. 000 Mwh. Depasiri ale valorii de 70. 000 Mwh/zi nu au mai existat din anul 2005, cand Hidroelectrica a inregistrat un record al productiei de 20,1 Twh, informeaza Hidroelectrica.

Situatia se agraveaza la Botosani. Nivelul Prutului a crescut cu un metru intr-o singura ora. Pompierii sunt pregatiti sa evacueze populatia

Nivelul Prutului a crescut vineri cu un metru intr-o singura ora si este in continua crestere. Oamenii din cinci localiati botosanene sunt pregatiti sa fuga din calea apelor daca Lunca Prutului se va inunda.

Peste 200 de persoane au murit in urma exploziei produse intr-o mina de carbune din Turcia

Cel putin 201 persoane au murit, iar alte cateva sute au ramas blocate in subteran, in urma unei explozii produse intr-o mina de carbune din vestul Turciei, a anuntat miercuri ministrul turc al Energiei,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )