Libnet.ro
UNICEF

05:30

Hillary Clinton a ajuns la Ierusalim. Angajamentul SUA fata de siguranta Israelului este solid ca o stanca

Adevărul Adevărul,
Hillary Clinton a ajuns la Ierusalim. Angajamentul SUA fata de siguranta Israelului este solid ca o stanca

Secretarul american de stat a ajuns in urma cu aproximativ o ora la Ierusalim si a avut o intrevedere cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu. Clinton a subliniat pozitia favorabila a SUA fata de planurile Israelului de a elimina amenintarea rachetelor din Gaza. continuă pe Adevărul

Hillary Clinton efectueaza marti vizite in Israel, Egipt si Cisiordania.

Secretarul de Stat american Hillary Clinton va pleca marti de la Phnom Penh pentru a efectua vizite in Israel, Egipt si la Ramallah, in Cisiordania, in contextul in care Statele Unite incearca sa opreasca o escaladare a crizei din Fasia Gaza, a anuntat un oficial american, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Clinton, care se afla intr-un turneu diplomatic in Asia impreuna cu presedintele Barack Obama, se va intalni cu premierul israelian Benjamin Netanyahu la Ierusalim si va discuta descpre .

Hillary Clinton, trimisa in Orientul Mijlociu pentru a incerca sa medieze criza din Gaza

Presedintele american Barcak Obama a trimis-o pe Hillary Clinton, Secretarul de Stat al SUA, in Orientul Mijlocul, cu speranta ca aceasta va reusi sa medieze conflictul sangeros din zona. Un oficial de la Casa Alb.

Ministrul rus de Externe a anuntat ca ca ii va propune lui Hillary Clinton o reuniune a Cvartetului privind situatia din Gaza

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, se va intalni marti, la Phnom Penh, cu secretarul de Stat al SUA Hillary Clinton, careia ii va propune o reuniune a cvartetului cu privire la situatia din Fasia Gaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )