Libnet.ro
UNICEF

10:31

Hillary Clinton spune ca serverele Partidului Democrat au fost sparte de serviciile secrete rusesti

Hotnews Hotnews,
 Hillary Clinton spune ca serverele Partidului Democrat au fost sparte de serviciile secrete rusesti

Candidatul prezidential Hillary Clinton a spus ca serviciile rusesti au spart computerele Comitetului Democratic National DNC) si l-a acuzat pe rivalul republican, Donald Trump, ca si-a aratat sprijinul pentru presedintele rus Vladimir Putin, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Hillary Clinton avertizeaza alegatorii americani: Donald Trump nu are temperamentul de a fi presedinte si comandant al armatei

Hillary Clinton, desemnata oficial candidatul democrat in scrutinul prezidential american, a avertizat, vineri, ca adversarul sau, Donald Trump, nu are temperamentul necesarpentru a fi presedinte, potrivit.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton vrea sa recupereze voturile muncitorilor albi, tentati aparent de promisiunile lui Trump

Candidata Partidului Democrat american la presedintia SUA, Hillary Clinton, si sotul ei, ex-presedintele Bill Clinton, strabat in acest weekend asa-numitul Rust Belt american, care se intinde pe o distanta de aproape 1. 000 km, de la Philadelphia la Columbus, capitala statului american Ohio, cu scopul de a nu abandona voturile electoratului muncitor alb republicanului populist Donald Trump, informeaza AFP, preluata de agerpres. ro.

Moment stanjenitor la Conventia Partidului Democrat: Bill Clinton a atipit in timpul discursului sotiei sale (VIDEO)

Hillary Clinton a devenit in mod oficial prima femeie nominalizata de un partid important din Statele Unite drept candidat pentru presedintia SUA. Joi seara, fosta prima doamna a sustinut un discurs.

Partidului Democrat din SUA, tinta unui atac cibernetic

Responsabili ai Partidului Democrat din SUA au transmis vineri ca au fost tinta unui nou atac informatic, la o saptamana dupa o vasta scurgere de e-mailuri care a umbrit partial conventia de investitura a lui Hillary Clinton, relateaza France Presse.

Donald Trump nu are temperamentul de a fi presedinte si comandant al armatei

Hillary Clinton, desemnata oficial candidatul democrat in scrutinul prezidential american, a avertizat, ca adversarul sau republican, Donald Trump, nu are temperamentul de a fi presedinte si comandant al fortelor armate ale Statelor Unite, informeaza ziarul Financial Times.

Instagram, acuzat de cenzura! Contul unui artist, sters dupa ce a publicat mai multe imagini cu Hillary Clinton (FOTO)

Reteaua de socializare Instagram a fost acuzata de partinire si cenzura, dupa unui artist din spatele unei picturi murale provocatoare cu Hillary Clinton i s-a sters contul, potrivit.

Reactii in lant din partea vedetelor dupa discursul lui Hillary Clinton: Katty Perry a urlat pentru candidata democratilor VIDEO

Discursul prin care Hillary Clinton a acceptat formal nominalizarea democratilor la alegerile prezidentiale din SUA a fost intampinat cu mult entuziasm de vedetele de la Hollywood, nume sonore declarandu-si sustinerea fata de prima femeie care reprezinta un partid major in cursa pentru sefia statului.

Imagini amuzante cu Barack Obama si Hillary Clinton: Cei doi sunt subiect de glume dupa imbratisarea din timpul Conventiei Democrate (VIDEO)

Barack Obama si Hillary Clinton au ajuns tinta glumelor pe internet, anunta B1TV. Cei doi au oferit imaginile anului atunci cand s-au imbratisat la conventia democrata din urma cu 2 zile. Momentul a .

Alegeri SUA 2016. Donald Trump le cere hackerilor rusi sa gaseasca mailurile sterse de pe serverul privat folosit de Hillary Clinton

Donald Trump, candidatul republican la presedintia Statelor Unite, i-a provocat pe hackerii rusi sa gaseasca miile de mailuri sterse de pe serverul privat folosit de Hillary Clinton in perioada in care era secretar de stat, si sa le faca publice.

Barack Obama, in cadrul Conventiei Democrate: Alegeti Hillary Clinton si speranta in dauna lui Donald Trump si a fricii (VIDEO)

Barack Obama a vorbit miercuri noapte in cadrul Conventiei Democrate, conventie ce are ca rol nominalizare oficiala a lui Hillary Clinton drept candidatul oficial al democratilor pentru alegerile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )