Libnet.ro
UNICEF

10:46

Hillary Clinton: SUA iau masuri radicale pentru a-si proteja ambasadele si angajatii acestora

B1 B1,
Hillary Clinton: SUA iau masuri radicale pentru a-si proteja ambasadele si angajatii acestora

Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, a declarat, marti, ca America va lua masuri puternice pentru a-si proteja ambasadele si angajatii acestora. Washingtonul va reevalua gradul de siguranta al. continuă pe B1

Statele Unite iau masuri puternice pentru a-si proteja ambasadele din intreaga lume

Statele Unite iau masuri puternice pentru a-si proteja ambasadele din intreaga lume, a anuntat ieri secretarul de Stat american, Hillary Clinton, dezmintind ca Washingtonul ar fi avut informatii despre un atac planuit asupra consulatului american din Libia, transmite AFP, conform surselor de presa.

Statele Unite iau masuri puternice pentru a-si proteja ambasadele din intreaga lume

Statele Unite iau masuri puternice pentru a-si proteja ambasadele din intreaga lume, a anuntat marti secretarul de Stat american, Hillary Clinton, dezmintind ca Washingtonul ar fi avut informatii despre un atac.

Washingtonul ia masuri puternice pentru a-si proteja ambasadele

Statele Unite iau masuri puternice pentru a-si proteja misiunile diplomatice si consulare din lume, a anuntat, marti, secretarul de stat Hillary Clinton, dupa o saptamana de violente antiamericane in tari arabe si musulmane.

Germania va lua masuri legale pentru a interzice difuzarea filmului Inocenta musulmanilor.

Germania incearca sa interzica difuzarea intr-un cinematograf a filmului Inocenta musulmanilor, aflat la originea violentelor din Orientul Mijlociu si Africa, potrivit Mediafax. Gruparea extremista antimusulmana Pro Deutschland intentioneaza sa proiecteze intr-un cinema filmul controversat realizat de o echipa de amatori in Statele Unite. Deocamdata, pe Internet a fost difuzat doar un trailer de 14 minute al filmului, care a fost suficient pentru declansarea unui val de proteste violente in .

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )