Libnet.ro
UNICEF

00:07

Statele Unite iau masuri puternice pentru a-si proteja ambasadele din intreaga lume

Antena3 Antena3,
Statele Unite iau masuri puternice pentru a-si proteja ambasadele din intreaga lume

Statele Unite iau masuri puternice pentru a-si proteja ambasadele din intreaga lume, a anuntat marti secretarul de Stat american, Hillary Clinton, dezmintind ca Washingtonul ar fi avut informatii despre un atac. continuă pe Antena3

Statele Unite iau masuri puternice pentru a-si proteja ambasadele din intreaga lume

Statele Unite iau masuri puternice pentru a-si proteja ambasadele din intreaga lume, a anuntat ieri secretarul de Stat american, Hillary Clinton, dezmintind ca Washingtonul ar fi avut informatii despre un atac planuit asupra consulatului american din Libia, transmite AFP, conform surselor de presa.

Hillary Clinton: SUA iau masuri radicale pentru a-si proteja ambasadele si angajatii acestora

Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, a declarat, marti, ca America va lua masuri puternice pentru a-si proteja ambasadele si angajatii acestora. Washingtonul va reevalua gradul de siguranta al.

Washingtonul ia masuri puternice pentru a-si proteja ambasadele

Statele Unite iau masuri puternice pentru a-si proteja misiunile diplomatice si consulare din lume, a anuntat, marti, secretarul de stat Hillary Clinton, dupa o saptamana de violente antiamericane in tari arabe si musulmane.

Germania va lua masuri legale pentru a interzice difuzarea filmului Inocenta musulmanilor.

Germania incearca sa interzica difuzarea intr-un cinematograf a filmului Inocenta musulmanilor, aflat la originea violentelor din Orientul Mijlociu si Africa, potrivit Mediafax. Gruparea extremista antimusulmana Pro Deutschland intentioneaza sa proiecteze intr-un cinema filmul controversat realizat de o echipa de amatori in Statele Unite. Deocamdata, pe Internet a fost difuzat doar un trailer de 14 minute al filmului, care a fost suficient pentru declansarea unui val de proteste violente in .

Scaparea in toaleta, printre cele mai intalnite moduri de a strica un iPhone in Statele Unite

Din 2007, de la lansarea iPhone pe piata, utilizatorii smartphone-ului de la Apple din Statele Unite au platit aproape sase miliarde de dolari pentru repararea dispozitivelor. Cele mai intalnite cauze de.

Statele Unite vor amplasa un al doilea radar in Japonia, in cadrul scutului american antiracheta

Statele Unite si Japonia au convenit instalarea unui al doilea radar avansat de alerta in arhipelag, in cadrul proiectului scutului american antiracheta, a anuntat seful Pentagonului, Leon Panetta, citat de agentia RIA Novosti.

Statele Unite ordona evacuarea personalului diplomatic neesential din Tunisia si Sudan.

Statele Unite au ordonat evacuarea personalului diplomatic neesential din Tunisia si Sudan, recomandandu-le cetatenilor americani sa evite deplasarile in aceste tari, informeaza Mediafax. Citeste si:UPDATE. Cel putin trei morti in incidentele din fata ambasadei americane din Tunisia Data fiind situatia in materie de securitate la Tunis si Khartoum, Departamentul de Stat a ordonat plecarea tuturor membrilor familiilor si personalului indispensabil de la misiunile diplomatice; ii indemnam pe .

Iran a lansat un submarin in timp ce Statele Unite participa la un exercitiu in Golful Oman

Iran a lansat, marti, un submarin si o nava militara in Golful Oman din portul Banda Abbas, concomitent cu aparitia navelor Statelor Unite si ale aliatilor, care executa un exercitiu pentru pastrarea deschisa.

Automatul care da bani pentru telefoanele vechi, pus in functiune in Statele Unite

Automatul pentru reciclarea telefoanelor vechi a devenit realitate. O companie din California a dezvoltat un aparat la care se pot returna telefoanele mobile folosite in schimbul unei sume de bani, informeaza.

Statele Unite vor instala inca un radar antiracheta in Japonia.

Washingtonul si Tokyo au decis sa instaleze inca un radar antiracheta in Japonia, pentru contracararea oricaror amenintari provenind din Coreea de Nord, a anuntat secretarul american al Apararii Leon Panetta, potrivit Mediafax. Citeste si:Tensiuni China-Japonia: O mie de nave de pescuit se indreapta spre Sankaku ale JaponieiLeon Panetta: China si Japonia ar putea declansa un RAZBOI Obiectivul este consolidarea capacitatilor de aparare a Japoniei, a declarat Leon Panetta. Radarul va fi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )