Libnet.ro
UNICEF

12:15

Hipsterii nu mai sunt la moda in 2016. Care e noul model masculin

Antena3 Antena3,
Hipsterii nu mai sunt la moda in 2016. Care e noul model masculin

De cativa ani, obrazul barbatilor a fost foarte scump la vedere, in trend fiind barba. Mai scurta sau mai lunga, de hispter sau de om al cavernelor, aceasta a facut legea. Iata, insa, ca aceasta nu va mai fi la moda in. continuă pe Antena3

Costume barbatesti la moda in 2016: care este cel mai popular model de sacou

Costume barbatesti la moda in 2016. inca de la inceputul anului, tendintele in materie de costume pentru barbati s-au remarcat, un model fiind deja extrem de popular.

Trei sectoare de drumuri nationale mai sunt inchise si autostrada A2, intre Fetesti si Drajna

ACTUALIZARE 17:46 Trei sectoare de drumuri nationale mai sunt inchise in prezent, respectiv DN 22A, intre localitatile Cataloi si Nicolae Balcescu, DN 22F, intre Horia si Nalbant, DN 3, intre Ostrov si Baneasa, precum si autostrada A2, intre Fetesti si Drajna, calea II, transmite un comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR).

Site-ul oficial al Australian Open: Atitudinea Simonei Halep ne arata ca Serena Williams si Maria Sharapova nu mai sunt idoli, ci rivale

A mai ramas putin timp pana la startul Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Site-ul oficial al competitiei i-a dedicat un amplu material Simonei Halep, jucatoarea din Romania care stie acum ca are sansa ei la castigarea trofeului.

Valentino Rossi in fata unui nou inceput. Cum arata noul model Yamaha M1

Dupa ratarea titlului mondial sezonul precedent in chiar ultima etapa a sezonului, italianul Valentino Rossi are puterea sa o ia de la capat, iar luni i-a strans cordial mana coechipierului si rivalului sau, spaniolul Jorge Lorenzo.

Nu mai sunt drumuri blocate in Teleorman

Drumurile s-au deblocat in Teleorman, potrivit anuntului facut de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Dupa expirarea avertizarii de cod galben, pe sosele din judet se circula in conditii de iarna, dar nu mai sunt restrictii.

Blue Monday - 18 ianuarie, desemnata cea mai deprimanta zi a anului 2016

Cea de-a treia zi de luni din ianuarie, corespunzatoare datei calendaristice de 18 ianuarie, este considerata cea mai deprimanta zi a anului 2016 Blue Monday 2016), potrivit unei analize ce a fost realizata de psihologii din Marea Britanie, informeaza Mediafax citand Yahoo News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )