Libnet.ro
UNICEF

10:30

Hit garantat pentru Britney Spears! Work Bitch creaza isterie!

ADPM ADPM,
Hit garantat pentru Britney Spears! Work Bitch creaza isterie!

Britney Spears lanseaza piesa Work Bitch, care spera ca o va readuce pe prima pozitie a topurilor muzicale din intreaga lume. Cantareata, in varsta de 31 de ani, afiseaza un decolteu generos in fotografia care reprezinta cover-ul noului ei single. continuă pe ADPM

HOT! Britney Spears prezinta noul single Work Bitch

Britney Spears isi pregateste revenirea in muzica cu lansarea unei noi piese si a unui nou clip, in care artista apare aproape goala. Work Bitch a aparut in online mai devreme si reprezinta primul extras pe single de pe cel de-al optulea album al lui Britney, care va fi lansat in toamna acestui an. Piesa .

Britney Spears, decolteu generos pe coperta noului ei single! Isi pregateste revenirea in muzica!

Luni, 16 septembrie,Britney Spears lanseaza piesa Work Bitch, care spera ca o va readuce pe prima pozitie a topurilor muzicale din intreaga lume. Cantareata, in varsta de 31 de ani, afiseaza un decolteu generos in fotografia care reprezinta cover-ul noului ei single. Continue reading .

Britney Spears a dezvaluit coperta single-ului Work B***h!

Doar cateva zile ne mai despart de unul dintre cele mai asteptate comebackuri ale acestui an. Pe 16 septembrie va avea loc premiera celui mai nous single al lui Britney Spears, intitulat Work B***h. Pana atunci insa cantareata a dat publicitatii coperta acestuia. Diva poarta in cadrul imaginii un costum albastru-argintiu stralucitor cu decolteu adanc, .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )