Libnet.ro
UNICEF

08:00

Hollande a decis sa desfiinteze cu 7.500 de posturi mai putin in armata, dupa atentatele de la Paris

Antena3 Antena3,
Hollande a decis sa desfiinteze cu 7.500 de posturi mai putin in armata, dupa atentatele de la Paris

Presedintele francez Francois Hollande a decis miercuri sa desfiinteze cu 7. 500 de posturi mai putin decat se prevedea in cadrul armatei franceze, pentru perioada 2015-2019, in urma atentatelor de la Paris, a anun. continuă pe Antena3

GALERIE: RECORD de viteza pentru CFR Calatori! Mai putin de doua ore intre Brasov si Bucuresti

Un tren de proba al CFFR Calatori a reusit sa parcurga distanta dintre Brasov si Bucuresti in mai putin de doua ore. Timpul obtinut a fost de exact o ora si 58 de minute, in conditiile in care a circulat fara oprire intre cele doua statii iar viteza maxima atinsa a fost de 140 de kilometri pe ora, anunta forumul Construim Romania.

A ramas mai putin de o luna pana la finalul inscrierilor in competitia internationala de design jumpthegap

Studentii la arhitectura si design, dar si tinerii profesionisti au la dispozitie mai putin de o luna pentru a se inscrie in competitia internationala jumpthegap. Cei care doresc se pot inscrie individual sau in echipe pana pe 25 februarie si au timp pana pe 25 martie sa isi inregistreze proiectul. Proiectele lor de design pot aduce o noua lumina asupra conceptelor si solutiilor inovatoare destinate spatiului baii: produse noi, spatii noi si/sau noi utilizari si functii. Mai multe informatii despre competitie si conditiile de participare pot fi accesate pe www. jumpthegap. net.

Un roman mananca un kilogram de ciuperci pe an, de patru ori mai putin fata de media Uniunii Europene

Consumul de ciuperci in Romania este estimat la un kilogram pe cap de locuitor, in scadere cu 10% in ultimul an si de patru ori mai putin fata de media in Uniunea Europeana.

Utile: Acest remediu natural distruge toate celulele canceroase si iti vindeca organismul; Riscul mai putin cunoscut al utilizarii retelelor de socializare; Ce iubesc barbatii la corpul femeilor si ele nici macar nu stiu

Obiceiul prost care omoara de doua ori mai multi oameni decat obezitatea. Sedentarismul ar putea cauza, in Europa, de doua ori mai multe decese decat obezitatea, sugereaza un studiu realizat pe parcursul a 12 ani asupra a peste 300. 000 de persoane. Top 3 alimente care te ajuta sa dai jos burta. Nu este destul sa transpiri la sala pentru a scapa de burta, ci trebuie sa faci si cateva schimbari in dieta. Afla care sunt cele mai bune 3 alimente care te ajuta sa scapi de centimetrii din talie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )