Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horea Uioreanu, fostul presedinte al CJ Cluj, dupa ce a iesit de la Penitenciarul Gherla: Mi se pare ce mai anosta campanie electorala

Adevărul Adevărul,
Horea Uioreanu, fostul presedinte al CJ Cluj, dupa ce a iesit de la Penitenciarul Gherla: Mi se pare ce mai anosta campanie electorala

Horea Uioreanu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj, a ajusn miercuri seara la casa sa din Cluj-Napoca, unde va pune in aplicare decizia Curtii de Apel Cluj: arets la domiciliu. Acesta a declarat ca va vota duminica, 16 noiembrie, si ca aceasta este cea mai anosta campanie electorala din cate a vazut. continuă pe Adevărul

Horea Uioreanu, trimis din arest preventiv in arest la domiciliu

Curtea de Apel Cluj a dispus, miercuri, ca Horea Uioreanu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj, arestat preventiv de la sfarsitul lunii mai pentru coruptie, sa fie plasat in arest la domiciliu, transmit sursele din presa.

Fostul presedinte al CJ Cluj Horea Uioreanu paraseste azi Penitenciarul Gherla. Curtea de Apel a dispus arestul la domiciliu

Curtea de Apel Cluj a hotarat ca fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj Horea Uioreanu, care se afla in arest preventiv de la sfarsitul lui mai pentru fapte de coruptie, sa fie scos miercuri, 12 noiembrie, din Penintenciarul Gherla, si adus la Cluj, unde va sta in arest la domiciliu. Decizia este definitiva.

CA Cluj dispune arestarea la domiciliu pentru fostul presedinte al CJ Cluj, Horea Uioreanu

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj Horea Uioreanu, arestat preventiv de la sfarsitul lunii mai pentru coruptie va fi plasat in arest la domiciliu, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Cluj, astfel ca Uioreanu va parasi miercuri.

Fostul presedinte al CJ Cluj Horea Uioreanu va fi plasat in arest la domiciliu. Decizia Curtii de Apel Cluj este definitiva

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj Horea Uioreanu, arestat preventiv de la sfarsitul lunii mai pentru coruptie, va fi plasat in arest la domiciliu, potrivit deciziei luate miercuri de Curtea de.

Fostul presedinte al CJ Cluj, Horia Uioreanu, trimis in arest la Domiciliu. Decizia instantei, definitiva

Fostul presedinte al CJ Cluj, Horia Uioreanu, a fost trimis in arest la domiciliu de catre magistratii Curtii de Apel Cluj. Decizia este definitiva si se aplica de indata. Uioreanu urmeaza sa paraseasca miercuri Penitenciarul Gherla, .

Fostul presedinte al CJ Cluj ameninta ca va depune plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva lui Victor Ponta

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj a reactionat, dupa ce Corpul de Control al premierului a dezvaluit ca fostii ministri Gheorghe Ialomitianu si Traian Igas au dat 60 de milioane de lei din fondul.

Curtea de Apel Cluj, decizie definitiva: Arest la domiciliu pentru fostul presedinte al CJ Cluj Horea Uioreanu

Curtea de Apel Cluj a dispus ca fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj Horea Uioreanu, arestat preventiv de la sfarsitul lunii mai pentru coruptie, sa fie plasat in arest la domiciliu, decizia fiind.

Tribunalul Cluj decide plasarea in arest la domiciliu a fostului presedinte CJ Cluj, Horea Uioreanu. Decizia a fost atacata de DNA

Magistratii Tribunalului Cluj au dispus, luni, ca fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj, arestat preventiv de la sfarsitul lunii mai pentru fapte de coruptie, sa fie plasat in arest la domiciliu, decizia.

Tribunalul Cluj decide ca Horea Uioreanu, arestat preventiv, sa fie plasat in arest la domiciliu

Magistratii Tribunalului Cluj au dispus, luni, ca fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj, arestat preventiv de la sfarsitul lunii mai pentru fapte de coruptie, sa fie plasat in arest la domiciliu. Decizia, care nu e definitiva, a fost atacata de DNA.

Tribunalul Cluj a decis ca Horea Uioreanu sa fie plasat in arest la domiciliu

Magistratii Tribunalului Cluj au dispus, luni, ca fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj, arestat preventiv de la sfarsitul lunii mai pentru fapte de coruptie, sa fie plasat in arest la domiciliu,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )