Libnet.ro
UNICEF

00:07

Horia Brenciu, un adevarat pericol pentru tabletele de la X Factor!

Antena3 Antena3,
Horia Brenciu, un adevarat pericol pentru tabletele de la X Factor!

Horia Brenciu este un adevarat pericol pentru tablete. O dovedeste in fiecare seara de spectacol, fie ca e entuziasmat ori dezamagit de prestatia aspirantilor la marele premiu X Factor. Sursa:. continuă pe Antena3

Horia Brenciu are cu ce sa se mandreasca! Uite ce a postat pe Facebook

Horia Brenciu e mandru nevoie mare de fetele lui. Artistul a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare alaturi de fiica sa cea mare, AndreeaS-aveti o dimineata ca fata mea cea mare, Andreea,.

Masina pentru Generatia Digitala este o tableta pe patru roti

Dependenta pentru dispozitivele mobile si tot ce inseamna media este luata in calcul de industria auto, iar cei de la Nissan duc lucrurile si mai departe, si lanseaza un concept destinat Generatiei Digitale. Nissan lanseaza o masina electrica special construita pentru nevoile celor care au trecut din leagan direct in bratele tehnologiei. Potrivit companiei, acestia [] Masina pentru Generatia Digitala este o tableta pe patru roti Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Obiectivul pentru anul 2016 este sa avem o alocare de 4,5% din PIB pentru Educatie

Domeniul Educatiei va incheia, anul acesta, cu o alocare in jurul a 4% din Produsul Intern Brut PIB), iar pentru 2016 obiectivul este sa avem 4,5%, a declarat, ieri, intr-o dezbatere organizata cu ocazia Zilei Mondiale a Educatiei, Liviu Pop, ministrul pentru Dialog Social, potrivit Agerpres.

Pericol pentru Stejari, inaintea meciului cu Italia. Capitanul echipei ar putea fi suspendat!

Nationala de rugby a Romaniei si-ar putea pierde capitanul la meciul cu Italia, ultimul pentru Stejari la CM din Anglia. Mihai Macovei va raspunde, joi, in fata Comisiei de Disciplina a turneului final, pentru placaje periculoase, riscand suspendarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )