Libnet.ro
UNICEF

12:45

Horia Brenciu revine la Vocea Romaniei: pe cine inlocuieste in juriu

Adevărul Adevărul,
Horia Brenciu revine la Vocea Romaniei: pe cine inlocuieste in juriu

Cantaretul Horia Brenciu 46 de ani) revine la Vocea Romaniei si inlocuieste un alt artist in juriul show-ului difuzat de Pro TV. continuă pe Adevărul

Mutare soc la PRO TV! Andra iese din show, Horia Brenciu revine la Vocea Romaniei. Detalii

Horia Brenciu revine la Vocea Romaniei! Sezonul 9 al show-ului a adus o noua surpriza pentru fani. PRO TV a anuntat, pe pagina oficiala, ca artistul va intra in locul Andrei. Cum a notat trustul plecarea sotiei lui Catalin Maruta din emisiune? Horia Brenciu revine la Vocea Romaniei Horia Brenciu revine la Vocea! Artistul va .

Andra, prima reactie dupa ce a fost inlocuita cu Brenciu la Vocea Romaniei: cantareata a explicat motivele pentru care nu mai face parte din show

Andra 32 de ani) a transmis primul mesaj dupa ce reprezentantii Pro TV au anuntat ca artista va fi inlocuita in rolul de antrenor din show-ul Vocea Romaniei cu Horia Brenciu 46 de ani).

Adio, Antena 1! Cum si-a luat ramas bun Horia Brenciu de la Delia, Stefan Banica Jr si Carla`s Dreams

Horia Brenciu si-a anuntat oficial revenirea pe scaunul de la Vocea Romaniei. Celebrul cantaret s-a declarat plin de entuziasm cu privire la competitia celor mai bune voci din tara. Cum le-a multumit fostilor colegi de la Antena 1? Horia Brenciu isi ia adio de la colegii de la Antena 1 Un nou inceput pentru Hoira .

Irina Rimes si Smiley, primele reactii dupa ce Andra a fost inlocuita la Vocea Romaniei. Ce se intampla la PRO TV

Vestea surprinzatoare a zilei a fost cu siguranta ca Brenciu va face din nou parte din juriul de la Vocea Romaniei. Din pacate, fanii Andrei Maruta sunt cei care au fost miscati de cele petrecute. Ce reactie au avut Irina Rimes si Smiley, dupa ce au aflat de revenirea lui Brenciu? Irina Rimes si Smiley, .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2636 seconds )