Libnet.ro
UNICEF

12:00

Horia Tecau si Florin Mergea aduc victoria Romaniei la dublu. Avem si noi un statut

Online Sport Online Sport,
Horia Tecau si Florin Mergea aduc victoria Romaniei la dublu. Avem si noi un statut

Romania conduce Zimbabwe, cu 2-1, dupa meciul de dublu disputat sambata la pranz, in care perechea formata din Horia Tecau si Florin Mergea si-au respectat statutul de favoriti. continuă pe Online Sport

Horia Tecau si Florin Mergea aduc victoria Romaniei la dublu

Romania conduce Zimbabwe, cu 2-1, dupa meciul de dublu disputat sambata la pranz, in care perechea formata din Horia Tecau si Florin Mergea si-au respectat statutul de favoriti.

Cupa Davis: Victorie categorica pentru Horia Tecau si Florin Mergea / Romania vs Zimbabwe 2-1

Romania a trecut in avantaj in confruntarea cu Zimbabwe, din cadrul turului I al Grupei a II-a, zona Europa/Africa a Cupei Davis, scor 2-1. Echipa formata din Horia Tecau si Florin Mergea s-a impus fara probleme in fata fratilor Benjamin/Courtney John Lock 259/680 ATP la dublu), scor 6-1, 6-4.

Horia Tecau, dupa victoria in fata fratilor Lock: Am pregatit foarte bine meciul de dublu

Horia Tecau a declarat, la finalul partidei de dublu castigate alaturi de Florin Mergea impotriva fratilor Benjamin si Courtney Lock, din Zimbabwe, in cadrul Cupei Davis, ca a pregatit foarte bine aceasta confruntare iar planul stabilit inainte de meci a functionat.

Cupa Davis: Marius Copil l-a invins in doua seturi pe Takanyi Garanganga si a adus victoria Romaniei (3-1 vs Zimbabwe)

Marius Copil l-a invins pe Takanyi Garanganga, scor 6-4, 7-5, si a adus victoria Romaniei in confruntarea cu Zimbabwe 3-1), din cadrul turului I al Grupei a II-a, zona Europa/Africa a Cupei Davis. Marius si-a luat astfel revansa dupa ce a pierdut vineri in fata lui Benjamin Lock 6-4, 7-5).

Cupa Davis: Marius Copil a adus victoria Romaniei, Filip Jianu a stabilit rezultatul final (4-1 vs Zimbabwe)

Marius Copil l-a invins pe Takanyi Garanganga, scor 6-4, 7-5, si a adus victoria Romaniei in confruntarea cu Zimbabwe, din cadrul turului I al Grupei a II-a, zona Europa/Africa a Cupei Davis. Marius si-a luat astfel revansa dupa ce a pierdut vineri in fata lui Benjamin Lock 6-4, 7-5). in ultimul meci de simplu, unul fara miza, Filip Cristian Jianu l-a invins pe Mehluli Don Ayanda Sibanda 6-3, 7-5) si a stabilit scorul final al intalnirii, 4-1.

Tecau si Mergea au castigat meciul de dublu; Romania conduce Zimbabwe, scor 2-1, in Cupa Davis

Perechea Horia Tecau / Florin Mergea a invins cuplul Benjamin Lock / Courtney John Lock, cu 6-1, 6-4, astfel ca scorul intalnirii de Cupa Davis dintre Romania si Zimbabwe, de la Piatra Neamt, a devenit 2-1. intalnirea conteaza pentru primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis.

Marius Copil, dupa confruntarea cu Zimbabwe: Sunt bucuros ca am adus victoria Romaniei

Tenismanul Marius Copil a declarat, la finalul meciului de Cupa Davis castigat in fata lui Takanyi Garanganga, ca este bucuros de faptul ca a adus victoria pentru nationala Romaniei, sambata, la Piatra Neamt.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )