Libnet.ro
UNICEF

22:45

Horia Tecau si Jean-Julen Roger, in finala turneului ATP de la Washington

Hotnews Hotnews,
 Horia Tecau si Jean-Julen Roger, in finala turneului ATP de la Washington

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Roger Romania/ Olanda) a trecut de dublul Jonathan Erlich/ Rajeev Ram Israel/SUA) si a obtinut calificarea in finala turneului de la Washington. Competitia americana este dotata cu premii totale in valoare de 1,4 milioane de dolari. continuă pe Hotnews

Perechea Tecau/Roger S-A CALIFICAT in finala turneului de la Washington

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Roger Romania/Olanda) a invins, sambata, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul Jonathan Erlich/Rajeev Ram Israel/SUA) si s-a calificat in finala turneului de la Washington, cu premii.

Tecau si Roger, calificati in finala turneului de la Washington

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Roger Romania/Olanda) a invins, sambata, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul Jonathan Erlich/Rajeev Ram Israel/SUA) si s-a calificat in finala turneului de la Washington, cu premii.

Tecau si Rojer, in semifinalele turneului ATP 500 de la Washington

Horia Tecau si coechipierul sau Jean-Julien Rojer s-au calificat in semifinalele turneului ATP 500 de la Washington. Cei doi au trecut, in sferturi, de cuplul Alexander Peya/Bruno Soares Austria/Brazilia), cap de serie numarul 2, cu scorul de 7-6 3), 6-2.

Perechea Tecau - Roger, in semifinalele turneului de la Washington

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Roger Romania/Olanda) a invins, joi, cu scorul de 7-6 3), 6-2, cuplul Alexander Peya/Bruno Soares Austria/Brazilia), cap de serie numarul 2, si s-a calificat in semifinalele turneului de tenis de la Washington, cu premii totale de 1,4 milioane de dolari, transmite Mediafax.

Horia Tecau si Jean-Julier Rojer au castigat proba de dublu la Washington

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) a castigat, duminica, proba de dublu din cadrul turneului de la Washington, dotat cu premii totale de 1,4 milioane de dolari. Tecau si Rojer au invins .

Tecau si Rojer s-au calificat in sferturile de finala ale turneului de la Washington

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Roger Romania/Olanda) a invins, miercuri, cu scorul de 7-6 7), 6-3, cuplul francez Julien Benneteau/Michel Llodra si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la.

Perechea Tecau-Roger, in finala de la Washington

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Roger Romania/Olanda) a invins, sambata seara, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul Jonathan Erlich/Rajeev Ram Israel/SUA) si a ajuns in ultimul act al turneului de la Washington, dotat cu premii totale de 1,4 milioane de dolari.

Tecau si Roger, calificati in finala turneului de la Washington

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in finala turneului de tenis de la Washington, de categorie ATP 500. in ultimul act cei doi joaca, duminica, incepand cu ora 19. 00, ora Romaniei, impotriva perechii Sam Groth/Leander Paes.

Tenis Washington: Horia Tecau, in sferturile probei de dublu

Horia Tecau si coechipierul sau Jean-Julien Roger Olanda) s-au calificat in sferturile de finala ale turneului de tenis ATP 500 de la Washington. Cei doi au trecut, in optimi, de perechea Julien Benneteau/Michel Llodra, din Franta, cu scorul de 7-6 7), 6-3.

Tecau si Roger s-au calificat in semifinalele turneului de la Washington

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Roger Romania/Olanda) a invins, joi, cu scorul de 7-6 3), 6-2, cuplul Alexander Peya/Bruno Soares Austria/Brazilia), cap de serie numarul 2, si s-a calificat in semifinalele.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )