Libnet.ro
UNICEF

11 Mai.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat Turneul Campionilor (6-4, 6-3 cu Florin Mergea si Rohan Bopanna)

Hotnews Hotnews,
 Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat Turneul Campionilor (6-4, 6-3 cu Florin Mergea si Rohan Bopanna)

Romania are un nou castigator al Turneului Campionilor dupa o pauza de 40 de ani, Horia Tecau la dublu) calcandu-i pe urme lui Ilie Nastase a cucerit trofeul ultima data in 1975, in proba de simplu). Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer a avut nevoie de o ora pentru a trece de Florin Mergea si Rohan Bopanna, scor 6-4, 6-3. continuă pe Hotnews

Horia Tecau si Jean Julien Rojer s-au calificat in semifinalele Turneului Campionilor

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer Romania/Olanda, nr. 2) s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce a invins, miercuri, cu scorul de 6-4, 7-6 3), cuplul Ivan Dodig/Marcelo Melo Croatia/Brazilia), cap de serie numarul 3, in etapa a doua a grupei B, informeaza Mediafax.

Horia Tecau l-a invins pe Florin Megea in finala Turneului Campionilor

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer au castigat, duminica, finala concursului de dublu la Turneul Campionilor.

TECAU si Rojer au castigat TURNEUL CAMPIONILOR de la Londra

Perechea Horia Tecau / Jean-Julien Rojer Romania / Olanda), cap de serie numarul 2, a castigat Turneul Campionilor.

Moment istoric pentru tenisul romanesc. Horia Tecau a castigat Turneul Campionilor. Primele reactii

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 2, a castigat Turneul Campionilor la dublu, dupa ce a invins, duminica, in finala, cu scorul de 6-4, 6-3, cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India, nr.

Scenariul intalnirii dintre Horia Tecau si Florin Mergea la Turneul Campionilor

Gemenii tenisului romanesc, asa cum erau numiti cei doi jucatori ai nostri de dublu pe vremea junioratului, se pot infrunta pentru suprematie la Turneul Campionilor de la Londra.

Horia Tecau l-a invins pe Florin Mergea si a castigat finala Turneului Campionilor

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 2, a castigat Turneul Campionilor la dublu, dupa ce a invins, duminica, in finala, cu scorul de 6-4, 6-3, cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India, nr.

Horia Tecau si Jean Julien Rojer au castigat Turneul Campionilor

Pentru prima data in istoria Turneului Campionilor doi romani isi vor disputa titlul la dublu. Perechile Florin Mergea - Rohan Bopanna si Horia Tecau - Jean Julien Roger se intalnesc astazi la Londra, in.

TURNEUL CAMPIONILOR: Tecau-Rojer i-au invins pe fratii Bryan si joaca finala cu Mergea/Bopanna

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) au invins perechea americana formata din fratii Bob si Mike Bryan, detinatoarea trofeului, sambata, scor 6-4, 6-4, si s-a calificat in finala Turneului Campionilor, faza in care va intalni cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India, nr.

Turneul Campionilor: Horia Tecau, in finala dupa victoria cu fratii Bryan - Duel cu Florin Mergea pentru castigarea trofelului

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer s-a calificat in finala Turneului Campionilor, dupa o victorie in doua seturi, scor 6-4, 6-4, cu Mike si Bob Bryan. Partida disputata in O2 Arena a durat o ora si sapte minute.

Turneul Campionilor: Tecau contra Mergea, Djokovic contra Federer (Programul ultimei zile)

Duminica vor avea loc ultimele partide din Turneul Campionilor, competitie care isi va stabili invingatorii. Finala de la dublu este una in care, indiferent de rezultat, un roman va castiga trofeul: perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer va intalni dublul format din Florin Mergea si Rohan Bopanna. Finala de pe tabloul de simplu va aduce un nou episod din duelurile Novak Djokovic vs Roger Federer.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )