Libnet.ro
UNICEF

22:15

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in semifinale la US Open

România Liberă România Liberă,
Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in semifinale la US Open

Perechea romano-olandeza formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-a calificat, marti, in semifinalele probei de dublu de la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului 2017. continuă pe România Liberă

US Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in semifinale la Flushing Meadows

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer cap de serie numarul 12) s-au calificat, marti, in semifinalele turneului de Grand Slam de la US Open. Cei doi au trecut in sferturi de dublul Jamie Murray Marea Britanie)/ Bruno Soares Brazilia) - favoriti numarul 4, scor 6-1, 6-2. Meciul de pe Grandstand a durat o ora si doua minute. Se actualizeaza.

US Open 2017: Horia Tecau s-a calificat in semifinale dupa un succes categoric!

Erechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 12, s-a calificat, marti, in semifinalele probei de dublu masculin din cadrul turneului de Grand Slam US Open.

US Open 2017: Horia Tecau s-a calificat in semifinale dupa un succes categoric

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 12, s-a calificat, marti, in semifinalele probei de dublu masculin din cadrul turneului de Grand Slam US Open.

US Open: Horia Tecau si Jean Julien Rojer, in sferturi la New York

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 12, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu masculin din cadrul turneului de Grand Slam US Open.

Horia Tecau, in semifinalele probei de dublu masculin la US Open

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer s-a calificat in semifinalele probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Slem al anului, dupa ce a.

US Open: Horia Tecau, in optimi la New York, la dublu masculin

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 12, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu masculin din cadrul turneului de Grand Slam US Open.

US Open: Horia Tecau, in sferturi si la dublu mixt (alaturi de CoCo Vandeweghe)

Cuplul Horia Tecau/Coco Vandeweghe Romania/SUA) a invins, cu 6-4, 6-3, perechea Yung-Jan Chan/Nenad Zimonjic Taiwan/Serbia) si s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )