Libnet.ro
UNICEF

14:15

US Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in semifinale la Flushing Meadows

Hotnews Hotnews,
 US Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in semifinale la Flushing Meadows

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer cap de serie numarul 12) s-au calificat, marti, in semifinalele turneului de Grand Slam de la US Open. Cei doi au trecut in sferturi de dublul Jamie Murray Marea Britanie)/ Bruno Soares Brazilia) - favoriti numarul 4, scor 6-1, 6-2. Meciul de pe Grandstand a durat o ora si doua minute. Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

US Open: Horia Tecau si Jean Julien Rojer, in sferturi la New York

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 12, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu masculin din cadrul turneului de Grand Slam US Open.

US Open: Horia Tecau, in optimi la New York, la dublu masculin

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 12, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu masculin din cadrul turneului de Grand Slam US Open.

US Open: Horia Tecau, in sferturi si la dublu mixt (alaturi de CoCo Vandeweghe)

Cuplul Horia Tecau/Coco Vandeweghe Romania/SUA) a invins, cu 6-4, 6-3, perechea Yung-Jan Chan/Nenad Zimonjic Taiwan/Serbia) si s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in semifinale la US Open

Perechea romano-olandeza formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-a calificat, marti, in semifinalele probei de dublu de la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului 2017.

US Open 2017: Horia Tecau s-a calificat in semifinale dupa un succes categoric!

Erechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 12, s-a calificat, marti, in semifinalele probei de dublu masculin din cadrul turneului de Grand Slam US Open.

US Open 2017: Horia Tecau s-a calificat in semifinale dupa un succes categoric

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 12, s-a calificat, marti, in semifinalele probei de dublu masculin din cadrul turneului de Grand Slam US Open.

Horia Tecau, in semifinalele probei de dublu masculin la US Open

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer s-a calificat in semifinalele probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Slem al anului, dupa ce a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )