Libnet.ro
UNICEF

17:30

Horia Tecau a ratat calificarea in finala de dublu mixt de la US Open

România Liberă România Liberă,
Horia Tecau a ratat calificarea in finala de dublu mixt de la US Open

Perechea Horia Tecau/Coco Vandeweghe Romania/SUA) a ratat calificarea in finala probei de dublu mixt de la US Open . continuă pe România Liberă

Horia Tecau joaca vineri finala la dublu la US Open si va evolua si in semifinale la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 12, va juca, vineri, in finala probei de dublu de la US Open. Horia Tecau va juca tot vineri si in semifinale la dublu mixt, alaturi de CoCo Vandeweghe, scrie News. ro. Tecau si Rojer vor evolua cu spaniolii Feliciano Lopez/Marc Lopez, favoriti 11, in primul meci de pe arena Arthur Ashe, de la ora 19:00.

US Open: Horia Tecau, calificat si in semifinalele probei de dublu mixt de la Flushing Meadows

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si jucatoarea americana CoCo Vandeweghe s-a calificat in semifinalele probei de dublu mixt la turneul de tenis US Open, ultimul de Grand Slam al anului, marti, la New York, dupa ce a invins cuplul Bruno Soares Brazilia)/Timea Babos Ungaria), cu 4-6, 6-1, 10-8.

US Open 2017: Horia Tecau si Julien Rojer sunt in finala de dublu dupa o revenire de senzatie!

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in finala de la US Open, dupa ce au eliminat favoritii numarul unu ai competitiei.

US Open 2017: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer sunt in finala de dublu dupa o revenire de senzatie!

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in finala de la US Open 2017, dupa ce au eliminat favoritii numarul unu ai competitiei.

Tecau si Vandeweghe au ratat calificarea in finala probei de dublu mixt la US Open

Perechea romano-americana Horia Tecau/CoCo Vandeweghe a ratat calificarea in finala probei de dublu mixt la turneul de tenis US Open, ultimul de Mare Slem al anului, dupa ce a fost invinsa de cuplul Martina Hingis Elvetia)/Jamie Murray Marea Britanie), cu 6-4, 7-6 8), vineri, in penultimul act, jucat la arenele Flushing Meadows din New York, relateaza Agerpres.

US Open 2017 - Zi mare pentru Horia Tecau. Calificarea in finala de dublu ii poate aduce un avantaj important

Horia Tecau si Jean julien Rojer au avut miercuri zi de pauza la US Open, dar si timp sa isi pregateasca tactica pentru un meci foarte important.

US Open 2017: Horia Tecau merge in finala la dublu dupa un meci foarte greu

Horia Tecau s-a calificat joi seara in finala de dublu de la US Open dupa un meci dificil.

Martina Hingis si Jamie Murray au castigat proba de dublu mixt la US Open

Perechea Martina Hingis/Jamie Murray Elvetia/Marea Britanie), cap de serie numarul 1, a castigat, sambata, proba de dublu mixt din cadrul turneului de Grand Slam US Open, anunta News. ro. Hingis si Murray i-au invins in finala pe favoritii trei, taiwaneza Hao-Chin Chan si neo-zeelandezul Michael Venus, scor 6-1, 4-6, 10-8, intr-o ora si noua minute.

Un Pont pe Zi: Ce cote are Horia Tecau pentru a ajunge in finalele de dublu si dublu mixt de la US Open (VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de miercuri noapte a emisiunii Un Pont pe Zi meciurile care vor avea loc la US Open atat in semifinalele probei de simplu cat si la dublu unde Romania.

La scurt timp dupa ce a castigat finala de dublu de la US Open, Horia Tecau a ratat sansa de a se califica in ultimul act al probei de dublu mixt

Dupa ce a castigat trofeul de la US Open, in proba de dublu, alaturi de Jean Julien Rojer, Horia Tecau a pierdut semifinala probei de dublu mixt, disputata la cateva ore dupa meciul de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )