Libnet.ro
UNICEF

21:15

HOROSCOP 21 IANUARIE. Gemenii incep saptamana pe profit, Fecioarele au cheltuieli neprevazute

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 21 IANUARIE. Gemenii incep saptamana pe profit, Fecioarele au cheltuieli neprevazute

Horoscop 21 ianuarie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de luni Horoscop 21 ianuarie Berbec Pentru voi situatia nu este nici excelenta, dar nici ingrijoratoare. De aceea ca e bine sa meditati asupra. continuă pe Antena3

Horoscop 18 ianuarie, cu astrologul Camelia Patrascanu. O zi care ne pune mintea la contributie. Pestii sunt indecisi, Racii isi protejeaza interesele

Horoscop 18 ianuarie. O zi in carereusim sa iesim din situatii neplacute doar cu multa abilitate mentala, in cazul in care oamenii ne vorbesc de rau sau ne barfesc, spune astrologul Camelia.

Horoscop 18 ianuarie, cu astrologul Camelia Patrascanu. O zi care ne pune mintea la treaba. Pestii sunt indecisi, Racii isi protejeaza interesele

Horoscop 18 ianuarie. Astazi reusim sa iesim din situatii neplacute doar cu multa abilitate mentala, in cazul in care oamenii ne vorbesc de rau sau ne barfesc, spune astrologul Camelia.

Blue Monday. 21 ianuarie, cea mai deprimanta zi din 2019

Blue Monday. Cea de-a treia zi de luni a anului, care in 2019 cade pe 21 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi a anului, la aceasta concluzie ajungand un psiholog britanic care a creat o formula.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 ianuarie. Vesti cumplite de la meteorologi

Luni, 21 ianuarie, valorile termice, in scadere in cea mai mare parte a tarii, se vor situa in majoritatea zonelor in jurul celor climatologic specifice date; temperaturile maxime se vor incadra.

Sarbatoare MARE pentru crestini pe 21 ianuarie! Rugaciunea care te apara de rele

Luni, 21 ianuarie, este sarbatoare mare pentru crestini. Anual, pe aceasta data, este sarbatorit Sfantul Maxim Marturisitorul, scrie spynews. ro. Acesta s-a nascut in anul 580, in Constantinopol, intr-o.

O eclipsa totala de Luna va avea loc n noaptea de 20 spre 21 ianuarie / De ce fenomenul se mai numeste si Luna sngerie

O eclipsa totala de Luna va avea loc in noaptea de 20 spre 21 ianuarie, maximul producandu-se la ora 7. 12 dimineata, cand Luna se afla foarte aproape de orizontul de nord-vest, cu aproape o ora inainte sa rasara Soarele, anunta Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu.

HOROSCOP 18 IANUARIE. A venit vremea unui final de drum extrem de categoric pentru o zodie

Horoscop zilnic 18 ianuarie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Capricorn. Esti vajnic militant pentru dreptate si adevar si ai fi in stare sa lupti pana in panzele albe ca.

Horoscop 17 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Leii devin foarte populari, Pestii trebuie sa fie prudenti

Trebuie sa manevram argumentele, dar si situatiile pe care le avem, intr-un mod inteligent, a spus astrologul Camelia Patrascanu. Berbec - Au atentie distributiva, sunt atenti a.

Horoscop 17 ianuarie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Leii devin foarte populari, Pestii trebuie sa fie prudenti

Trebuie sa manevram argumentele, dar si situatiile pe care le avem, intr-un mod inteligent, a spus astrologul Camelia Patrascanu. Berbec - Au atentie distributiva, sunt atenti a.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 ianuarie. Vesti proaste de la meteorologi

Valorile termice, in scadere in cea mai mare parte a tarii, se vor situa in majoritatea zonelor in jurul celor climatologic specifice date; temperaturile maxime se vor incadra intre -3 si 6 grade, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )