Libnet.ro
UNICEF

21:45

Horoscop 23 noiembrie 2015. Dezamagirile din partea prietenilor sunt mari astazi

Antena3 Antena3,
Horoscop 23 noiembrie 2015. Dezamagirile din partea prietenilor sunt mari astazi

Horoscop 23 noiembrie. BerbecAr fi bine sa incepi saptamana cu treburi usoare, de rutina. Energia vitala este fluctuanta si de aici starile tale de spirit sunt greu de gestionat. Fereste-te de discutii ample si de. continuă pe Antena3

Horoscop zilnic, 23 noiembrie 2015. Capricornii simt ca partenerii de viata le pun rabdarea la incercare

Horoscop zilnic, 23 noiembrie 2015. Nu este o zi prea buna din punct de vedere financiar pentru nativii din Berbec, iar pentru Capricorni apele sunt tulburi in relatia de cuplu.

HOROSCOP 23 noiembrie: Racii petrec momente minunate alaturi de familie. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 23 noiembrie. Citeste previziunile astrale pentru zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.

Horoscop zilnic, 22 noiembrie 2015. Taurii fac cuceriri dupa cuceriri

Horoscop zilnic, 22 noiembrie 2015. Nativii din zodia Taur trec printr-o perioada in care sunt cu adevarat irezistibili in fata sexului opus, in timp ce Balantele fac o gaura serioasa in buget din cauza zecilor de cheltuieli care apar.

Horoscop zilnic, 21 noiembrie 2015. Varsatorii au conflicte cu persoana iubita

Horoscop zilnic, 21 noiembrie 2015. Gemenii ar putea avea parte de aventuri erotice, Balantele risca sa aiba probleme de sanatate, iar Scorpionii iau decizii importante alaturi de partenerul de viata.

Horoscop zilnic, 20 noiembrie 2015. Fecioarele isi rezolva problemele financiare in timp record

Horoscop zilnic, 20 noiembrie 2015. Taurii acorda multa atentie familiei, Fecioarele isi rezolva problemele financiare, iar Scorpionii sunt preocupati de schimbari in domeniul profesional.

MACRO NEWSLETTER 19 noiembrie 2015

Increderea investitorilor in economia Germaniei a crescut peste asteptari in noiembrie 2015, pana la 10,4, de la 1,9 in luna precedenta, in conditiile in care indicele situatiei curente a scazut cu 0,8 puncte, pana la 54,4.

Imigrantii afgani cumpara scrisori false de amenintare din partea talibanilor pentru a putea obtine azil in statele europene

Jurnalistii de la Associated Press sustin ca migrantii afgani care ajung in Europa cumpara scrisori false de amenintare din partea talibanilor pentru a convinge autoritatile europene sa le acorde azil, relateaza Mediafax.

Programul Operational Regional nu este intrerupt formal, exista o scrisoare de atentionare din partea CE

Programul Operational Regional POR) nu este intrerupt formal, exista o scrisoare de atentionare din partea Comisiei Europene privind anumite corectii financiare, iar, dupa aplicarea acestor masuri, platile, care acum sunt partiale, vor fi facute integral, a scris vineri, pe pagina sa de facebook, comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu.

Nu exista o amenintare credibila in acest moment din partea ISIS contra SUA

Principalul consilier al presedintelui Barack Obama, Lisa Monaco pentru probleme legate de contraterorism a declarat ca oficialii americani sunt vigilenti fata de potentialele amenintari venite din partea militantilor Statului Islamic SI), dar a precizat, miercuri la canalul prin cablu MSNBC, ca nu exista nicio amenintare credibila impotriva Statelor Unite in acest moment, noteaza Reuters.

HOROSCOP 22 noiembrie: Leii dau un sfat important. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 22 noiembrie. Citeste previziunile astrale pentru zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )