Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE. Berbecii nu au energie deloc, Fecioarele se intalnesc cu un vechi prieten

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 27 NOIEMBRIE. Berbecii nu au energie deloc, Fecioarele se intalnesc cu un vechi prieten

Horoscop 27 noiembrie Berbec Exista zile in care simti ca nu ai energie sa faci nimic, cum este si cazul zilei de azi. Pe de alta parte, imaginatia este prezenta si te poate ajuta sa iesi din monotonia. continuă pe Antena3

HOROSCOP 27 noiembrie. Zodia care a ajuns sub o stea norocoasa! Ocazie unica!

Horoscop zilnic 27 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti. Horoscop 27 noiembrie Sagetator. E greu sa-ti tii in frau energia debordanta azi, pentru ca ai avea multe de spus intr-o.

Horoscop 27 noiembrie. Pestii sunt inspirati de o voce interioara

Horoscop zilnic 27 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti. Horoscop 27 noiembrie Sagetator. E greu sa-ti tii in frau energia debordanta azi, pentru ca ai avea multe de spus intr-o.

HOROSCOP 26 noiembrie. Berbecii au o zi in care se ocupa de bani, Leii sunt preocupati de viata personala

Horoscop 26 noiembrie Berbec Astazi este o zi potrivita pentru administrarea finantelor, pentru planificare dar si pentru bilant. Desi ai la dispozitie cateva idei originale, stai inca sa cantaresti.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE. Visele se implinesc, in sfarsit, pentru nativii unei zodii

Horoscop zilnic 24 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de vineri Horoscop 24 noiembrie Sagetator. Ai alaturi de tine un om cu care ai o relatie cu totul speciala. Parca va cunoasteti.

Horoscop 26 noiembrie 2 decembrie 2018. Vesti bune pentru doua zodii

Finalul lunii noiembrie 2018 vine cu vesti bune pentru doi nativi. Va fi o saptamana plina de evenimente astrale. Acestea isi vor lasa amprenta asupra nativilor din zodiac. iti prezentam horoscop 26 noiembrie 2 decembrie 2018:.

Andrian Candu va efectua o vizita de lucru in Romania, in perioada 26-27 noiembrie

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, va efectua o vizita de lucru in Romania, in perioada 26-27 noiembrie, unde va avea intrevederi cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu. Programul vizitei de la final de mandat a fost discutat in cadrul intrevederii speakerului cu ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Daniel Ionita.

HOROSCOP URANIA. Cum ne influenteaza Luna Plina din 23 noiembrie. Berbecii se precipita, Racii au tulburari de circulatie periferica

HOROSCOP BERBEC Luna Plina din 23 noiembrie influenteaza sectorul invataturii, al examenelor precum si al deplasarilor pe distante mici. Puteti avea parte de surprize, de noutati, dar si o posibila.

Horoscop 25 noiembrie. O zodie se indragosteste in aceasta zi de toamna!

Horoscopul de weekend aduce schimbari pentru cateva zodii. Berbecii trebuie sa faca anumite schimbari in viata lor si sa se gandeasca la viitor, Leii vor avea parte de o noua iubire, iar Sagetatorii sunt sfatuiti sa nu ia decizii importante.

Horoscop 23 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii ar trebui sa isi ajusteze onorariile, Capricornii schimba destinul profesional

Este Luna plina sub marcajul Sagetatorului, ceea ce inseamna ca trebuie sa fim atenti la semne, spune astrologul Camelia Patrascanu. Berbec - Pot primi vesti care ii surprind.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )