Libnet.ro
UNICEF

13:30

Horoscop 29 mai. Zodia care trebuie neaparat sa ia o pauza

Antena3 Antena3,
Horoscop 29 mai. Zodia care trebuie neaparat sa ia o pauza

Horoscop 29 mai Berbec Pentru perioada imediat urmatoare, colaborarile sunt cheia succesului. Veti fi mai buni, mai rapizi si mai puternici daca veti observa cu atentie ce se intampla in jur si apoi sa. continuă pe Antena3

HOROSCOP de weekend. Zodia care se va distra de minune

Berbec Problemele pe care le ai cu familia sunt o scuza perfecta pentru a petrece cat mai mult timp afara. in cele din urma, timpul petrecut in aer liber te ajuta sa analizezi mai bine.

Horoscopul saptamanii 28 mai-3 iunie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Zodia care va sta foarte bine pe plan financiar

Berbec - se anunta o saptamana foarte buna, mai ales in plan financiar. Luna plina aduce planuri si propuneri interesante pe care trebuie sa vada cum le asambleaza in spatiul vietii lor deoarece cariera.

Horoscop 28 mai. Taurii au mintea ocupata cu tot soiul de probleme

Horoscop 28 mai Berbec Este o zi in care acorzi atentie detaliilor legate de casa: curatenie, idei legate de redecorare si, in cele din urma, relaxare in confortul oferit de propria locuinta. Astazi gase?.

Centru si periferie la nceput de secol XX - Conferinta Povesti din Bucuresti, mine, 29 mai, ora 19, la Fotocabinet

Pe 29 mai, ora 19,Povesti din BucurestisiPerspektivava asteapta laFotocabinet, in strada Lipscani, nr. 41, la o noua conferinta. Conferentiara lunii mai va fi arhitect IRINA CALOTA, iar conferinta poarta titlul: Centru si periferie la inceput de secol XX. Accesul la eveniment este gratuit. Conferinta va fi transmisa live pe pagina Perspektiva.

Horoscopul zilei de 25 mai 2018, cu Camelia Patrascanu. Zodia care va fi tradata astazi

Regulile sunt foarte importante, trebuie sa le respectam, spune astrologul Camelia Patrascanu la Antena 3. S-ar putea sa descoperim ca ne-am luat un angajament pe care nu il putem respecta. Berbeci: discutii.

Horoscop saptamana 28 mai - 3 iunie. Zodia care avea parte de drama

Horoscop Berbec incerca sa ai mai multa incredere in tine in aceasta saptamana, in ciuda faptului ca te gandesti tot timpul la problemele pe care nu ai reusit sa le rezolvi. Ideile pe care le ai.

Horoscop 25 mai. O zodie pleaca intr-o calatorie astazi

Horoscop25 maiBerbec Cineva va subapreciaza si va pune intr-o lumina nefavorabila. Evitati conversatiile cu persoanele care nu va inspira incredere. Din punct de vedere financiar, nu trebuie.

HOROSCOP. Cele mai norocoase zodii care isi vor gasi fericirea in aceasta vara

Berbec Cat de des participati la evenimentele corporatiei din care faceti parte sau la tot felul de prezentari? Da, poate fi extrem de plictisitor, dar acela este locul in care veti intalni persoana.

Stere Halep, nainte de startul Roland Garros-ului: n tenis conteaza doar ziua de azi, trecutul nu-l mai putem schimba. Trebuie sa ramnem optimisti

Pentru Simona Halep se apropie debutul la Roland Garros, jucatoarea noastra fiind cap de serie numarul unu la turneul de Grand Slam de la Paris. Tatal Simonei a discutat cu HotNews. ro despre editia din acest a competitiei din capitala Frantei, acesta precizand ca Simona trebuie sa ia totul pas cu pas pe zgura pariziana. Nu trebuie sa ne mai gandim la ceea ce a fost, trecutul nu-l mai schimbam. Tot ce conteaza in tenis este ziua de azi, a spus Stere Halep.

Sapte sfaturi de care trebuie sa tii cont pentru a avea succes la locul de munca

Cu totii ne dorim sa avem succes la locul de munca, sa fim cat mai responsabili si buni in ceea ce facem si sa fim surse de inspiratie pentru colegi. Totusi, sa fii bun in ceea ce faci nu iti garanteaza ca esti un angajat de succes. Multe alte skilluri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )