Libnet.ro
UNICEF

06:30

Horoscop. Acestea sunt cele mai plictistoare zodii ale horoscopului

Antena3 Antena3,
Horoscop. Acestea sunt cele mai plictistoare zodii ale horoscopului

Balanta Obsesia pentru echilibru in viata si efortul de a face lucrurile in asa fel incat sa faci lucrurile sa mearga bine nu te fac o persoana prea fun. Cateodata e bine sa uiti de reguli si sa te. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai vandute carti din lume

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai vandute carti din istorie? Oana Portase prezinta un astfel de top, la Numai de.

Horoscop. Astrologul Mariana Cojocaru si cele mai norocoase zodii in luna mai

Horoscop. Astrologul Mariana Cojocaru a explicat ce amprente astrale sunt semnificative in anul 2018, valabile si pentru luna mai. Ce planete vor intra in mers retrograd si care sunt fenomenele astrale unice ale.

HOROSCOP. Cele mai destepte zodii - pot sa realizeze orice

Cu siguranta fiecare om este unic si fiecare detine abilitati mai bune in anumite domenii. Nu putem spune ca lumea este plina de genii, insa sunt anumite persoane care exceleaza comparativ cu ceilalti.

Top 30 de autoturisme de pe piata din Romania. Care sunt cele mai inmatriculate masini dupa disparitia taxei auto

Primul trimestru din acest an a adus schimbari importante in piata auto din Romania, cu cresteri, in primul rand, dar si evolutii diferite pentru actorii din piata, topul celor mai vandute autoturisme din.

HOROSCOP. Acestia sunt cei mai buni tati ai zodiacului

Leu Nativul din Leu se va descurca foarte bine ca tatic, chiar daca nu are o parere prea buna despre el. Nu fuge de responsabilitati si se implica in cresterea si educatia lui la fel ca si mama. Este genu.

Cat costa vacanta de 1 Mai la munte: care sunt cele mai bune oferte

Cele mai mici preturi sunt in zona Covasna-Harghita, unde se poate petrece un sejur si cu 500 de lei. Cea mai cautata zona este Bran-Moieciu-Fundata, unde preturile sunt intre 800 si 1. 000 de lei de cuplu.

Secretele de frumusete ale imparatesei Sissi, una dintre cele mai frumoase femei din istorie

Celebra imparateasa Sissi a Austriei a fost una dintre cele mai frumoase femei ale epocii. Sotia imparatului Franz Joseph era obsedata de aspectul obrazului si al parului ei lung si bogat, de silueta ei ca .

Aproape 40.000 de locuri de munca, vacante la nivel national. Cele mai multe sunt in Bucuresti, Prahova, Dolj, Arad si Sibiu

Aproape 40. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Dolj, Arad si Sibiu, in timp ce in Mehedinti, Giurgiu si Bacau sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai sanatoase tipuri de nuci

Nucile sunt necesare pentru o alimentatie sanatoasa si echilibrata si ar trebui mancate in fiecare zi. Acestea sunt surse importante de grasimi monosaturate bune), care scad riscul de afectiuni cardiovasculare. Nucile, daca alegi tipul corect, sunt un izvor de proteine, minerale si alte substante nutritive esentiale pentru starea generala de sanatate.

Cum arata lista de cumparaturi si portofelul romanilor: cele mai mari cheltuieli, legate de alimentatie si locuinta

Millennials sunt mai independenti in ceea ce priveste deciziile de cumparare, dar isi depasesc bugetele lunare. Baby Boomers si reprezentantii Generatiei Z economisesc cel mai mult, in timp ce cei din Generatia X au cele mai mari venituri, dar si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2364 seconds )