Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Cele mai frumoase femei ale zodiacului. Te fac sa te indragostesti pe loc de ele

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele mai frumoase femei ale zodiacului. Te fac sa te indragostesti pe loc de ele

Fiecare femeie este frumoasa in felul sau unic, insa, conform expertilor in astrologie, exista trei zodii care se afla in varful listei, conform frumusetii si atractivitatii pe care le detin. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Cele mai inteligente zodii. Afla daca a ta este pe lista!

BERBECII au o inteligenta activa, efervescenta Ei sunt pusi mereu pe inventarea a noi sisteme de gandire si actiune. Le place sa experimenteze noul din plin, iubesc pasiunea si aventura, astfel ca nu stau.

Cele mai infricosatoare profetii ale Babei Vanga: Pe Terra viata va disparea

Baba Vanga, celebra prezicatoare din Balcani, a facut previziuni sumbre cu privire la viitorul omenirii. Clarvazatoare a sustinut ca pana in 2030 oamenii vor reusi sa intre in contact cu alte.

Cele mai sexy rochii de la Premiile Emmy

In fiecare an, Premiile Emmy aduna in acelasi loc cele mai mari si iubite vedete de la Hollywood si premiaza cele mai bune productii TV. Pe covorul rosu al Premiilor Emmy si-au facut aparitia nenumarate tinute sexy si extravagante. Iata mai jos un top cu cele mai frumoase si senzuale rochii.

Rusia se pregateste pentru cele mai ample exercitii militare de la Razboiul Rece si pna n prezent, la care participa 300.000 de soldati

Pregatirile pentru cele mai ample exercitii militare ale Rusiei de la incheierea Razboiul Rece si pana in prezent continua in Siberia Orientala, scrie Cumhuriyet, citat de Rador. La cei 300 de mii de militari care vor participa la manevrele militare Vostok-2018 se vor alatura si 3200 de soldati din China, precum si numeroase vehicule blindate. Si Mongolia trimite militari la aceste exercitii. Ultima data Rusia organizase exercitii militare de o asemenea amploare in plin Razboi Rece, in anul 1981, dar la Vostok-2018 participa un numar si mai mare de militari.

SOC! A DISPARUT una dintre cele mai CELEBRE ACTRITE! Detalii de ULTIM MOMENT

Fan Bingbing, una dintre cele mai cunoscute actrite din China si, totodata, cea mai bine platita, a disparut de mai bine de doua luni. Evenimentul care ii ingrijoreaza atat pe apropiati, cat si pe fani.

Placari pardoseli si perete ce ne propun cele mai elegante branduri italiene

Un obiect interesant, culorile alese, materialele folosite pentru obiectele de mobilier sau finisajele sunt doar cateva dintre detaliile ce pot scoate o incapere din anonimat. Dintre acestea, ultimele doua sunt, poate, cele mai importante. Ele nu doar capteaza atentia, ci ofera si o nota de eleganta si stil oricarei case.

Reduceri eMAG electrocasnice. Cele mai atractive oferte de astazi

Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG. ro, are oferte la mai multe categorii de produse. Iata care sunt dintre cele mai atractive reduceri eMAG electrocasnice de astazi.

Cele mai cool coafuri de la New York Fashion Week

Trendurile in materie de hairstyling au demonstrat ca un look simplu nu inseamna ca este plictisitor. Din contra, in acest sezon, marii designeri mizeaza pe frumusetea naturala. Au ales coafuri cat mai putin finisate, iar look-ul I woke up like this este preferatul tuturor.

Deutsche Bank si Commerzbank, cele mai mari banci din Germania, din ce in ce mai deschise catre o fuziune

Deutsche Bank si Commerzbank, cele mai mari banci din Germania, sunt din ce in ce mai deschise in fata ideii unei fuziuni, a informat marti revista Der Spiegel.

TRANZACTIA ANULUI: Cele mai mari banci din Germania se pregatesc sa fuzioneze

Se pregateste tranzactia anului pe piata bancara. Cele mai mari grupuri bancare germane, Deutsche Bank AG si Commerzbank AG, ar putea fuziona, in contextul in care sefii lor par din ce in ce mai deschisi la ac.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )