Libnet.ro
UNICEF

22:00

HOROSCOP 2 MAI. Berbecii trebuie sa fie atenti la ce comunica, Gemenii trebuie sa se foloseasca de calitatile de lider

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 2 MAI. Berbecii trebuie sa fie atenti la ce comunica, Gemenii trebuie sa se foloseasca de calitatile de lider

Iata horoscopul zilei de JOI 2 MAI 2019; Mercur, planeta ce ne influenteaza gandirea si comunicarea, este foarte activa in aceste prime zile din luna mai, este in Berbec si foarte ocupata. continuă pe Antena3

HOROSCOP 29 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Leii trebuie sa fie atenti la sanatate. Scorpionii sunt pusi pe distractie

Camelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 29 aprilie. Va fi o zi linistita cu Luna in Pesti. Iertam, intelegem pe toata lumea si nu ne agitam.

Toti romanii trebuie sa fie atenti! Este sezonul capuselor. Ce recomanda medicii

Este avertismentul medicilor mai ales acum, primavara, in perioadele cu ploi si temperature ridicate. Persoanele muscate de aceste insecte trebuie sa mearga imediat la spital, nicidecum sa se trateze singure,.

HOROSCOP 2 MAI. Berbecii au o zi plina de provocari, Varsatorii au energie sa mute muntii din loc

Horoscop 2 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 2 mai Berbec Vei avea parte de o zi plina de provocari. De asemenea, este posibil sa primesti niste vesti descurajatoare, care te vor.

HOROSCOP saptamana 29 aprilie 5 mai 2019. Berbecii sunt exagerat de romantici, Gemenii trebuie sa fie mai indrazneti

HOROSCOP Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 29 aprilie 5 mai 2019. Ultimele zile de aprilie sunt intense, Saturn cel dur si karmic intra in miscare retrograda chiar pe Nodul Lunar Sud in Capricorn. Este.

HOROSCOP 1 MAI. Gemenii au parte de o zi grozava, Berbecii trebuie sa scape de indoieli

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 1 MAI 2019; incepem luna mai, ultima luna a sezonului de primavara 2019 cu 3 planete retrograde si ne asteptam ca in luna mai sa avem o activitate foarte activa si.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 1 mai. Berbecii au parte de interventie divina, Taurii trebuie sa se accepte pentru a se vindeca

Iata pentru MIERCURI 1 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

Ernesto Valverde: Trebuie sa fim atenti in retur. Si anul trecut am avut un avantaj de trei goluri si stim foarte bine ce s-a intamplat

Barcelona a castigat cu 3-0 prima mansa a semifinalei cu Liverpool, insa Ernesto Valverde este rezervat in ceea ce priveste calificarea. Antrenorul catalanilor isi indeamna elevii sa fie atenti la returul de pe Anfield, aducand aminte de experienta traita anul trecut cu AS Roma in sferturi. Trebuie sa fim atenti in retur. Si anul trecut am avut un avantaj de trei goluri si stim foarte bine ce s-a intamplat, a spus tehnicianul spaniol.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc luna mai. Bivolii trebuie sa intre in conexiune cu oameni influenti, Tigrii trebuie sa isi urmeze telurile

Zodiacul chinezesc pentru luna MAI 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare. Exista auspicii de energii.

HOROSCOP MAI 2019. Cele mai norocoase zodii in luna mai. Cine va sta cel mai bine cu banii

Horoscopul lunii mai 2019 pentru toate zodiile, incluzand previziuni generale, despre dragoste, viata de cuplu, munca si bani. Horoscop Taur mai 2019. Se evidentiaza promovarea cu succes a personalitatii,.

HOROSCOP mai 2019: Zodiile care vor avea o luna de poveste

Acestea sunt cele trei zodii care vor avea o luna mai excelenta. HOROSCOP TAUR - Este luna ta, stralucesti si toate dorintele tale se implinesc. Esti plina de energie si gata sa sarbatoresti. Fa-ti toate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )