Libnet.ro
UNICEF

14:30

HOROSCOP RUNE 3 FEBRUARIE 2020. Gemenii trebuie sa nu se lase luati de val

Antena3 Antena3,
HOROSCOP RUNE 3 FEBRUARIE 2020. Gemenii trebuie sa nu se lase luati de val

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase. continuă pe Antena3

HOROSCOP RUNE FEBRUARIE 2020, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele incep o viata noua, Varsatorii se lafaie in bani

Horoscop. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru toata luna februarie 2020.

Horoscop DRAGOSTE FEBRUARIE 2020. Gemenii vor intalni oameni interesanti. Nu va lasati purtati de val

Horoscop lunar dragoste FEBRUARIE 2020 iti dezvaluie care sunt oportunitatile, provocarile sau situatiile de care avem nevoie de la Univers. Luna februarie se anunta intensa din punct de vedere astral. Afla in continuare cum se vor rasfrange acestea asupra vietii amoroase.

HOROSCOP rune 31 ianuarie. Gemenii trebuie sa aiba incredere in ei insisi, Varsatorii trebuie sa-si scoata la iveala talentele ascunse

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 31 IANUARIE 2020.

HOROSCOP. Calauzirea Arhanghelului Mihail pentru 2 FEBRUARIE 2020. Gemenii vor avea mai multa incredere

Iata pentru DUMINICA 2 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

Horoscop DRAGOSTE pentru 31 ianuarie 2020. Gemenii trebuie sa ia o decizie

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 31 IANUARIE 2020. prima luna a noului an, noului deceniu, noii ere astrologice se incheie aici. Ne luam ramas bun pentru totdeauna de la ianuarie 2020 care ne-a oferit evenimente astrale de o amplitudine cu totul unica, unele dintre ele cum nu au mai avut loc de 500 ani .

Horoscop 2 februarie 2020: Balantele au tendinta de a repeta o greseala din trecut

Horoscopul zilei de duminica, 2 februarie. Leii sunt sfatuiti sa nu ia decizii importante sau radicale privind viata personala, o relatie sau viata profesionala, potrivit cancan. ro.

Horoscop Casandra 3 - 9 februarie 2020. Taurii trec printr-o perioada agitata. Gemenii trebuie sa se detaseze de trecut

Horoscop saptamanal 3 - 9 februarie 2020. Afla ce ti-au harazit astrele pentru urmatoarea saptamana.

HOROSCOP RUNE pentru FEBRUARIE 2020. Ce cadou anunta pietrele magice pentru scorpioni?

Mesaj rune februarie 2020. Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune a caror existenta dateaza de sute de ani si care sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

Horoscop FEBRUARIE 2020. O luna buna ca berbecii sa vorbeasca cu sefii. Cine se indragosteste?

Horoscop lunar FEBRUARIE 2020. Iata horoscopul general al lunii FEBRUARIE 2020. A doua luna a noului deceniu marcheaza si startul miscarilor retrograde ale anului ale caror efecte sunt analizate de specialistii in astrologie.

HOROSCOP RUNE, 3-9 FEBRUARIE 2020. Berbecii sunt fie prea sensibili, fie prea agresivi

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 3-9 FEBRUARIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )