Libnet.ro
UNICEF

08:00

Horoscop rune 6 mai. Gemenii se simt vulnerabili, Balantele sunt echilibrate emotional

Antena3 Antena3,
Horoscop rune 6 mai. Gemenii se simt vulnerabili, Balantele sunt echilibrate emotional

Horoscop rune 6 mai. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 6 MAI 2020. continuă pe Antena3

Horoscop rune 5 mai. Berbecii au parte de succes, Balantele trec prin provocari

Horoscop rune 5 mai. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 5 MAI 2020.

Horoscop rune 3 mai. Taurii se simt izolati, Fecioarele au parte de succes

Horoscop rune 3 mai. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru DUMINICA 3 MAI 2020.

Horoscop rune pentru luna mai 2020, cu Mihai Voropchievici. Berbecii fac schimbari, Gemenii gasesc rezolvari la probleme

Horoscop. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata seara, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru luna mai 2020.

Horoscop rune 4 mai. Scorpionii trebuie sa fie atenti la schimbari, Berbecii au parte de noi optiuni

Horoscop rune 4 mai. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 4 MAI 2020.

Horoscop 4 mai. Leii isi fac proiecte, Balantele sunt pline de compasiune

Horoscop 4 mai. Iata horoscopul zilei de azi LUNI 4 MAI 2020; Mercur, planeta comunicarii este in conjunctie cu Soarele in Taur si este timpul sa afli un adevar. Pentru multi, este un moment de culminare din ultimele luni de confuzie si dezinformare ce dateaza din februarie 2020. Este timpul sa cauti unele raspunsuri si sa treci la fapte.

Horoscop 4 mai 2020, cu Camelia Patrascanu. Balantele ar fi bine sa isi asculte intuitia, iar Capricornii simt nevoia sa isi organizeze viata

Horoscop. Camelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3 horoscopul pentru 4 Mai. Trebuie sa fim cat de draguti putem cu cei din preajma noastra si multe lucruri se rezolva datorita relatiilor si contactelor sociale. O zi frumoasa daca stim sa cooperam, sa ne lasam ajutati, sau sa ii ascultam pe ceilalti.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 2 mai. Gemenii trec prin experiente, Fecioarele se bazeaza pe umor

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 2 MAI 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop 3 mai 2020 cu Camelia Patrascanu. Fecioarele fac bani. Gemenii au o zi minunata

Horoscop 3 mai 2020. Trebuie sa fim cat se poate de draguti azi cu cei din viata noastra si multe lucruri se rezolva datorita relatiilor si contactelor sociale. Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru ziua de duminica:.

Horoscop 5 mai 2020, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele sunt apreciate si pot castiga bani, iar Scorpionii rezolva o problema

Horoscop. Camelia Patrascanu a prezentat marti, la Antena 3 horoscopul pentru 5 Mai. Spirit de reactie astazi! Daca ne deranjeaza ceva, cu siguranta luam atitudine, insa felul in care o facem si cuvintele folosite trebuie sa fie cantarite.

Horoscop 5 mai. Racii trebuie sa comunice, Scorpionii devin responsabili

Horoscop 5 mai. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 5 MAI 2020 ; zi mare pe cer Nodurile Lunare intra de azi pe axa Gemeni Sagetator, dupa 18 luni pe axa Rac-Capicorn, deci este timpul pentru o noua tura de experiente sub noua energie ! Nodurile Lunare sunt punctele unde au loc eclipsele solare si care marcheaza unele din cele mai mari schimbari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )