Libnet.ro
UNICEF

16:15

Horoscop rune pentru saptamana 6-12 mai, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii schimba tactica, Sagetatorii isi modifica viata

Antena3 Antena3,
Horoscop rune pentru saptamana 6-12 mai, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii schimba tactica, Sagetatorii isi modifica viata

De la prea multa caldura, runelor au dat-o in sus. Rune intoarse. Mihai Voropchievi a prezentat la Antena 3, previziunile runelor pentru saptamana ce urmeaza. Berbec. Zice ca Berbecul poate gasi rezolvarea. continuă pe Antena3

Horoscop. Runele pentru restul saptamanii. Scorpionii au parte de o transformare rapida - VIDEO

Horoscop. Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru saptamana 30 mai - 6 iunie .

Magia zilei pentru 2 mai, cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici ne explica si astazi la Magia Zilei de ce trebuie sa ne ferim si care sunt lucrurile benefice de care sa profitam. Ziua de miercuri e ziua lui Mercur. Afaceri, comert,.

Horoscop Kabbalah, cu Mihai Voropchievici. Ce semn esti

Kabbalh este horoscopul ebraic, acolo unde regasim 12 semne zodiacale, corespunzatoare horoscopului european. Numerologul Mihai Voropchievici le-a prezentat la Adevaruri ascunse si a aratat care.

Horoscopul runelor. Mihai Voropchievici, previziunile runelor pentru saptamana viitoare. Fecioarele au parte de o noua iubire pasionala

Horoscopul runelor. Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru saptamana viitoare. Horoscopul runelor. Berbec: Poate gasi rezolvarea tuturor.

LOTO. Mihai Voropchievici iti spune ce trebuie sa faci ca sa castigi la LOTO: Exista niste rugaciuni!

Mihai Voropchievici explica tainele numerologiei. Aceasta stiinta a existat din toate timpurile si nu este nimic rau daca ai cat mai cunostinte in acest domeniu. Sunt niste combinatii, dar sunt.

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici, terapia prin ras si efectele ei benefice

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse de ce este buna terapia prin ras. Rasul mareste cantitatea de endorfina, care este hormonul fericirii, linisteste,.

Anuntul facut de Mihai Voropchievici la ultima emisiune a Danei Chera

Astrologul Mihai Voropchievici a avut un mesaj de transmis Danei Chera la ultima editie a emisiunii Adevaruri ascunse prezentata de aceasta la Antena 3, inainte de a naste. Tu vorbesti mult si nu spui.

Proiectul de lege offshore, amanat pentru saptamana viitoare

Proiectul de lege offshore nu a fost discutat, ieri, de catre plenul Camerei Deputatilor, votul final fiind amanat pentru saptamana viitoare, ne-au declarat surse politice.

Horoscop, cu Mihai Voropchievici. Sfaturi pentru sase zodii la final de saptamana

Horoscop. Fecioara: Sfatul pentru ele: abordati toate problemele care va intereseaza altfel - daca esti bun, fa-te rau, daca esti rau, fii bun. Horoscop. Balanta: Nativii acestei zodii sunt pregatiti.

Mihai Voropchievici, jobul potrivit in functie de numarul destinului

Cand faci o analiza pentru persoana, afli vibratia numelui, asta este personalitatea lui, coduri de descifrare. Cand faci calcului cu data nasterii cu luna si anul afli cifra destinului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )