Libnet.ro
UNICEF

05:30

Horoscop SAGETATOR ianuarie 2016: vei straluci ca o adevarata vedeta

România Liberă România Liberă,
Horoscop SAGETATOR ianuarie 2016: vei straluci ca o adevarata vedeta

Un An nou stralucitor te asteaptp si esti decis sa lucrezi la partea de finante pentru a reusi sa cresti teancul de bani pentru zile negre. Faci alegerile potrivite, la fel de bine ca un contabil, avand grija de fiecare capitol: castiguri, cheltuieli, investitii si economii. continuă pe România Liberă

Horoscop BERBEC ianuarie 2016: vei avea un mare succes in cariera

Aceasta va fi una dintre cele mai importante luni din 2016 in ce priveste viata profesionala. Mercur va fi retrograd in casa a X-a, a prestigiului si a succesului in cariera pe parcursul intregii luni, de pe 5 ianuarie pana pe 25 ianuarie, sugerand obtinerea unor beneficii imense de pe urma unei colaborari cu o persoana importanta cu care ati lucrat in trecut sau obtinerea unor avantaje nesperate dintr-o oferta pe care ati refuzat-o initial, dar acum aveti sanse maxime sa valorificati aceste noi oportunitati, sub forma unui nou job potrivit asteptarilor dvs sau sub aspectul unor compensatii care se vor concretiza neasteptat de avantajos.

Horoscop SCORPION ianuarie 2016: vei negocia o pozitie importanta la locul de munca

Esti nerabdator sa-ti pui in aplicare planurile, dar va trebui sa ai un pic de rabdare. Marte va intra in Scorpion 4 ianuarie si va sta pana pe 5 martie. Este un mare privilegiu, pentru ca se va aseza la volanul destinului tau si va conduce lucrurile in favoarea ta.

Horoscop LEU ianuarie 2016: ti se va incredinta proiectul la care ai visat dintotdeauna si vei fi recompensat pe masura

Incepi anul decoland cu viteza in zbor si va trebui sa fii gata de aterizare atunci cand apare Luna Noua, pe 9 ianuarie. in zilele care vor urma acestui eveniment astrologic, sunt sanse mari ca mai multe proiecte la care ai lucrat sa primeasca aprobarea necesara.

Horoscop GEMENI ianuarie 2016: Te concentrezi asupra banilor

Luna aceasta vei reflecta la trecut si vei decide ce schimbari vrei sa faci in viitor. Te vei concentra in special asupra banilor, iar dupa 9 ianuarie vei avea oportunitatea sa te intalnesti cu diversi profesionisti care se vor baza pe sfaturile tale pentru investitii financiare.

Horoscop TAUR ianuarie 2016: Un inceput de an minunat

Vei avea un inceput de an minunat chiar daca Mercur este retrograd intre 5 si 25 ianuarie. Luna aceasta vei reusi sa te odihnesti si, posibil, sa te bucuri de o calatorie, mai aproape sau mai departe de casa.

Horoscop RAC ianuarie 2016: este posibila o cerere in casatorie

De ceva vreme te preocupa cariera si situatia locativa, dar in ianuarie poti sa-ti iei gandul de la aceste probleme si sa te focusezi mai mult pe viata sentimentala. Daca ai deja o relatie serioasa, exista posibilitatea unei cereri in casatorie imediat dupa Luna noua din jurul datei de 9 ianuarie, iar aceasta cerere ar putea fi facuta chiar de tine.

Horoscop FECIOARA ianuarie 2016: O luna plina de farmec

V-ati bucurat de sarbatori cu multa distractie si voie buna, iar noul an va aduce o luna chiar mai plina de farmec decat decembrie, in special la capitolul dragoste.

Horoscop zilnic, 5 ianuarie 2016: Gemenii primesc vesti ingrijoratoare

Horoscop zilnic, 5 ianuarie 2016. Taurii primesc multi bani, dar trebuie sa-i cheltuiasca si nu se pot bucura de ei, iar Fecioarele risca sa piarda acte importante.

Horoscop zilnic, 4 ianuarie 2016: Racii au o energie vitala si sexuala iesita din comun

Horoscop zilnic, 4 ianuarie 2016. Gemenii afla cine raspandeste zvonuri neplacute despre ei, iar Fecioarele se implica in prea multe activitati si risca sa nu termine nimic.

Horoscop zilnic, 3 ianuarie 2016: Balantele se cearta cu cei dragi

Horoscop zilnic, 3 ianuarie 2016. Gemenii vor primi azi o recompensa financiara importanta pentru ajutorul acordat unor prieteni, iar Leii vor cheltui foarte multi bani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )