Libnet.ro
UNICEF

06:00

Horoscop cu Urania pentru toate zodiile. Ce se intampla pana vineri seara

Antena3 Antena3,
Horoscop cu Urania pentru toate zodiile. Ce se intampla pana vineri seara

intre 14 si 15 iulie seara, placerea de a se afirma sau de a fi remarcat. Berbecilor tineri le va fi drag sa practice sporturi solicitante, deseori periculoase sau sa-si testeze limitele fizice in. continuă pe Antena3

Horoscop cu Urania pentru toate zodiile. Ce se intampla in aceasta seara

intre 14 si 15 iulie seara, placerea de a se afirma sau de a fi remarcat. Berbecilor tineri le va fi drag sa practice sporturi solicitante, deseori periculoase sau sa-si testeze limitele fizice in.

Horoscop astral pentru inceputul saptamanii, cu Camelia Patrascanu. Marte retrograd trece prin punctul karmic

Marte retrograd trece fix prin punctul karmic. Nemultumirile care ne revolta si ne indeamna sa ne eliberam de constrangeri, limitari si obligatii nun sunt traite in premiera. Asistam la o repetititie care.

Horoscop rune pentru perioada 16-22 iulie, cu Mihai Voropchievici. Leii sunt fericiti, Sagetatorii sunt certareti

Horoscop runel. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru saptamana 16-22 iulie. Horoscopul runelor. Berbec: I se spune sa aiba.

Horoscop rune pentru saptamana 16-22 iulie, cu Mihai Voropchievici. Racii descopera un adevar profund, Sagetatorii sunt certareti

Horoscopul runelor. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru saptamana 16-22 iulie. Horoscopul runelor. Berbec: I se spune sa aiba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )