Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop zilnic, 27 aprilie 2015: Capricornii vor avea parte de aventuri erotice interzise

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 27 aprilie 2015: Capricornii vor avea parte de aventuri erotice interzise

Horoscop zilnic, 27 aprilie 2015. Prima zi a saptamanii aduce nativilor Gemeni multa inspiratie, iar Racilor discutii aprinse cu persoana iubita. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 25 aprilie 2015: dorintele Leilor raman nesatisfacute

Horoscop zilnic, 25 aprilie 2015. Ziua de sambata va aduce multe drumuri de facut pentru nativii din Taur, in timp ce Fecioarele vor primi cadouri de la musafiri si vor face multe treburi casnice.

Horoscop zilnic, 26 aprilie 2015: Pestii accepta scuzele persoanei iubite

Horoscop zilnic, 26 aprilie 2015. Primavara a adus nativilor relatii bune cu prietenii si familia. Unii sunt suficienti de norocosi cat sa se bucure de sume de bani neasteptate.

Horoscop zilnic, 24 aprilie 2015: Racii se implica intr-un proiect de amploare

Horoscop zilnic, 24 aprilie 2015. Ziua de vineri va fi de bun augur pentru nativii din Rac, care sunt rasplatiti pe plan profesional si nu-si asuma riscuri. Pe de alta parte, Berbecii sunt apreciati pentru tactul cu care reusesc sa puna capat unor conflicte familiale.

HOROSCOP 27 aprilie: Relaxare si momente frumoase alaturi de cei dragi

Horoscop zilnic 27 aprilie. Berbecii si pestii se relaxeaza dupa o perioada indelungata de stres, iar taurii si racii petrec momente frumoase alaturi de cei dragi.

Ce nunta vor avea Adela Popescu si Radu Valcan

Adela Popescu si Radu Valcan nu se vor casatori prea curand, dar s-au decis asupra tipului de nunta pe care si-l doresc si a locului unde sa aiba loc petrecerea. Iata ce declara.

Note si consemnari de la Procesul lui Alexandru Visinescu. Sedinta din 22 aprilie 2015

Sedinta de azi, 22 aprilie 2015, a Procesului lui Alexandru Visinescu se anunta a fi cea mai scurta dintre cele de pana acum. A si fost! Dar, infatisarea a avut dinamismul ei, ceea ce ii ofera o caracteristica aparte fata de celelalte. Atunci cand se va vorbi despre fiecare sedinta in parte, se va evidenta forta marturiilor de la cea din 25 martie 2015 si de lista celor 31 de fosti angajati de la penitenciarul Ramnicu Sarat, adusi astazi in discutie. O alta faimoasa lista, dupa cea a celor 35 de tortionari lansata de IICCMER in 2013.

HOROSCOP 26 aprilie: Relaxare, distractie si succes in cariera

Horoscop zilnic 26 aprilie. Taurii, gemenii, racii si capricornii au parte de momente de relaxare si de distractie, pe cont propriu sau alaturi de familie, prieteni sau colegi. Leii si varsatorii inscriu victorii in cariera.

MACRO NEWSLETTER 23 Aprilie 2015

Productia industriala din Polonia si-a accelerat cresterea anuala in martie 2015, pana la 8,8%, de la 4,9% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 13,4%, dupa un avans de 1,3% in luna anterioara.

HOROSCOP 25 aprilie: Un weekend cu distractie si romantism

Horoscop zilnic 25 aprilie. Berbecii, sagetatorii si varsatorii petrec momente romantice de neuitat alaturi de parteneri, iar gemenii, balantele si pestii se distreaza de minune cu prietenii.

Serviciul Rutier se muta in fosta cladire a Vamii Calarasi. Ce program vor avea politistii

Serviciul Rutier Calarasi va functiona de luni, 27 aprilie in fosta cladire a Vamii de pe strada Prelungirea Sloboziei. Asadar, toti cei care au de rezolvat o problema nu trebuie sa mai mearga la sediul IPJ Calarasi, ci in alta locatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )