Libnet.ro
UNICEF

20:30

Horoscop zilnic, 4 noiembrie 2015. Leii sunt apreciati din punct de vedere profesional

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 4 noiembrie 2015. Leii sunt apreciati din punct de vedere profesional

Horoscop zilnic, 4 noiembrie 2015. Taurii au nevoie de ajutor pentru a depasi problemele sentimentale si profesionale care se ivesc, asta in timp ce Leii se descurca admirabil la locul de munca. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 3 noiembrie 2015. Berbecii refuza sa le imprumute bani rudelor

Horoscop zilnic, 3 noiembrie 2015. Nativii din zodia Berbecului nu sar in ajutorul rudelor care le solicita bani cu imprumut, in vreme ce Fecioarele dau vina pe altii cand lucrurile nu ies asa cum sperau.

Horoscop zilnic, 2 noiembrie 2015: Balantele intra in conflicte

Horoscop zilnic, 2 noiembrie 2015. Racul are incredere in cine nu trebuie si provoaca certuri cu apropiatii. Capricornul minte ca sa scape de necazuri.

Stabilitate si instabilitate in Turcia lui Erdogan dupa alegerile din 1 noiembrie 2015

Cetatenii turci au votat din nou pe 1 noiembrie 2015 si, cel putin in interpretarea Presedintelui Erdogan din noaptea de 1-2 noiembrie, au ales stabilitatea si nu haosul acordand mai multe voturi partidului de guvernamant, AKP, decat o facusera pe 7 iunie. O analiza mai atenta arata, insa, ca nici AKP nu si-a atins tintele majore si nici nu prea avem motive sa speram la stabilitate in Turcia. Iar aceste lucruri, avand in vedere evolutiile regionale, ar putea ajunge sa ne intereseze mai mult decat ne-am dori acum.

Prezentarea proiectului Bucurestiul multicultural: 10 trasee urbane de arhitectura 5-6 noiembrie 2015

Asociatia Istoria Artei a realizat in cursul anului 2015 proiectul editorial Bucurestiul multicultural: 10 trasee urbane de arhitectura, publicand la Editura Istoria Artei o brosura in doua volume despre activitatea arhitectilor si inginerilor straini sau provenind din minoritatile etnice, care au lucrat in Bucuresti. Primul volum contine informatii despre viata si cariera arhitectilor si inginerilor armeni iar cel de-al doilea volum prezinta viata si activitatea arhitectilor si inginerilor: italieni.

MACRO NEWSLETTER 03 noiembrie 2015

Preturile producatorilor industriali din Austria si-au accelerat declinul anual in septembrie 2015, pana la 1,8%, de la 1,5% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 0,3%, dupa un declin de 0,5% in luna anterioara.

MACRO NEWSLETTER 02 noiembrie 2015

Vanzarile retail din Germania au stagnat neasteptat in septembrie 2015, dupa un declin de 0,7% in luna precedenta, iar cresterea anuala s-a accelerat pana la 3,4%, de la 2,1% in luna anterioara.

HOROSCOP 2 noiembrie: Sagetatorii avanseaza in cariera. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 2 noiembrie. Afla previziunile astrale pentru zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.

HOROSCOP 1 noiembrie: Capricornii fac o escapada romantica. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 1 noiembrie. Afla previziunile astrale pentru zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )