Libnet.ro
UNICEF

09:30

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 6 MAI 2019. Atentie la certuri si confruntari!

B1 B1,
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 6 MAI 2019. Atentie la certuri si confruntari!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de LUNI 6 MAI 2019; incepe o saptamana cu o importanta speciala in relatii din cauza activitatii intense a lui Venus, planeta iubirii, din urmatoarele zile. Lucrurile capata o. continuă pe B1

Horoscopul zilei pentru SAMBATA 4 MAI. Azi e Luna Noua in Taur, mesaj special!

Dupa toata agitatia sezonului Berbec care a fost vremea plantatului de seminte, acum ne putem pregati sa tragem aer in piept si sa ne mai relaxam sub energia hranitoare a Lunii Noi in Taur de azi. Taurul este semnul.

Horoscopul zilei pentru VINERI 3 MAI. Se risipesc norii, noroc cu Jupiter!

Mercur, planeta ce ne influenteaza gandirea si comunicarea, este foarte activa in aceste prime zile din luna mai, este in Berbec si foarte ocupata. Jupiter retrograd in Sagetator are azi ultimul cuvant pentru ca e.

HOROSCOP cu Mariana Cojocaru pentru luna mai. Berbecii sunt loviti de gelozie, Leii au prospetime in tot ceea ce fac

Cunosctul astrolog Mariana Cojocaru a prezentatpreviziunile astrelor pentru luna mai 2019. HOROSCOP BERBEC HOROSCOPO perioada in care vorbim de o explozie de culori afara si in viata.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 MAI 2019 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 MAI 2019 pentru Zodia Leu - Ceea ce faci azi este de succes si ajunge la urechile tuturor, pentru ca esti demn de toata lauda.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 MAI 2019 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 MAI 2019 pentru Zodia Rac - Totul trece azi prin prisma sufletului tau, care va reusi sa extraga cea mai buna concluzie.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 MAI 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 MAI 2019 pentru Zodia Capricorn - Nu te mai agita atat, fa o mica pauza sa mai respiri si tu, pentru ca esti prins intr-un carusel care te ameteste, pur si simplu.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 MAI 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 MAI 2019 pentru Zodia Pesti - Esti la capatul unui proces indelungat de perfectionare, la finalul unui curs, la culegerea roadelor unui efort indelungat, si esti mandru de.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 MAI 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 MAI 2019 pentru Zodia Varsator - Joci un rol important intr-un proiect de care depind si altii. iti dai seama ce responsabilitate imensa porti pe umeri si faci tot ce poti ca sa.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 MAI 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 MAI 2019 pentru Zodia Sagetator - Azi vei intelege, pentru a cata oara, ca unele lucruri nu se intampla atunci cand ai vrea tu, ci atunci cand le este dat de sus, dintr-un plan.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 MAI 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 MAI 2019 pentru Zodia Scorpion - De tine depinde sa te rupi de ceea ce nu poti ierta sau uita! Amintirile neplacute pe care le tot cari dupa tine nu te ajuta sa evoluezi, ca atare,.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )