Libnet.ro
UNICEF

21:45

Horoscop zilnic 2 iulie. Gemenii pot avea probleme de sanatate

Antena3 Antena3,
Horoscop zilnic 2 iulie. Gemenii pot avea probleme de sanatate

Horoscop 2 iulie Berbec Pe parcursul zilei este necesar sa va supravegheati cu atentie reactiile, deoarece puteti intra foarte usor in conflict cu toata lumea. Constrangerile la care sunteti supus sunt . continuă pe Antena3

Horoscop 2 iulie. Gemenii pot avea probleme de sanatate, Racii sunt foarte suspiciosi

Horoscop 2 iulie Berbec Pe parcursul zilei este necesar sa va supravegheati cu atentie reactiile, deoarece puteti intra foarte usor in conflict cu toata lumea. Constrangerile la care sunteti supus sunt .

Horoscop zilnic 29iunie. Gemenii se confrunta cu probleme de sanatate

Horoscop 29 iunieBerbec Este o zi pe placul vostru, in care schimbarile contureaza un mediu prielnic interesului pentru nou. Variatia va stimuleaza imaginatia si umorul. Parerile celorlalti nu va.

Horoscop bani IULIE: Mari probleme financiare pentru trei zodii

Aspectul financiar este un lucru extrem de important pentru fiecare dintre noi, datorita confortului pe care ni-l ofera. Luna iulie le aduce surprize total neplacute unor nativi. Citeste continuarea pe.

Horoscop zilnic 30 iunie. Berbecii si Racii vor primi o veste importanta

Horoscop 30 iunieBERBEC:Azi primestio veste neasteptata, dar uneori, cele mai bruste solutii sunt si cele mai bune, fara sa ai timp suficient sa analizezi problema pe toate fetele. Horosco.

De ce oamenii nu pot avea mai mult de cinci prieteni apropiati

Multumita social media, avem senzatia ca putem avea sute de cunostinte, dar realitatea este ca nu putem avea mai mult de cinci prieteni apropiati in acelasi timp. Aceasta concluzie a fost trasa in urma unui raport realizat de antropologul Robin Dunbar. Acesta din urma este omul din spatele conceptului ca un om nu poate mentine [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )