Libnet.ro
UNICEF

18:15

HOT! Jennifer Lopez lanseaza remixul cu Big Sean pentru noul single I Luh Ya Papi! Asculta-l aici!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Jennifer Lopez lanseaza remixul cu Big Sean pentru noul single I Luh Ya Papi! Asculta-l aici!

La doar o zi de la lansarea versiunii oficiale a piesei I Luh Ya Papi, in colaborare cu French Montana,. continuă pe Devorator Monden

HOT! Jennifer Lopez lanseaza single-ul I Luh Ya Papi, in colaborare cu French Montana! Vezi aici cum suna!

Asa cum ne-a promis, pe 5 martie diva americana a lansat un single fresh, intitulat I Luh Ya Papi, un.

HOT! Jennifer Lopez se pregateste de lansarea unui nou single, in colaborare cu French Montana! Afla aici cum se intituleaza piesa + vezi coperta si imagini de la filmarile clipului!

Dupa ce ne-a cucerit cu miscarile sale sexy de dans in videoclipul piesei Adrenalina cu Wisin si Ricky Martin si.

HOT! Jennifer Lopez, mai sexy ca niciodata in videoclipul piesei Adrenalina, in colaborare cu Wisin si Ricky Martin! Vezi aici cum arata clipul!

Adrenalina este cel de-al 2-lea single oficial extras de pe viitorul album solo al cantaretului portorican Wisin, membru al duo-ului.

HOT! Dizzee Rascal lanseaza un lyric video pentru piesa We Dont Play Around, in colaborare cu Jessie J! Vezi aici cum arata!

La aproape jumatate de an de la lansarea celui de-al 5-lea album din cariera, intitulat sugestiv The Fifth, rapperul britanic.

Dieta lui Jennifer Lopez: ce si cand sa mananci ca sa ai forme de vedeta.

Curbele lui Jennifer Lopez atrag numeroase priviri, chiar si dupa ce a devenit mamica. Ea a marturisit ca mananca aproape orice, dar in cantitati mici pentru a-si mentine formele si-si mentine tonusul cu exercitii fizice. O bucata mica din ceva ce ingrasa nu o sa te ucida. Daca mananci toata cutia, atunci da!, marturisea recent Jennifer Lopez. Pare-se ca vedeta de peste Ocean a descoperit secretul unei siluete de invidiat, fara a recurge la cure de slabire drastice. De altfel, si .

Ce picioare sexy are Jennifer Lopez! Asculta cea mai noua piesa a ei Ai Luh Ya PaPi!

Jennifer Lopez se pregateste de lansarea unui nou hit, Ai Luh Ya PaPi, la care a filmat zilele acestea si un videoclip. In varsta de 44 de ani, Jennifer Lopez isi etaleaza picioarele superbe, fiind imbracata doar intr-un body alb.

Fresh! Big Boi lanseaza remixul piesei In The A, in colaborare cu T.I., Ludacris, Kito si Reija Lee! Asculta aici King Sh!t!

Ocupat pana peste cap cu lucrul la noi material de studio solo, Big Boi, cunoscut si ca membru al duo-ului.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )