Libnet.ro
UNICEF

15:01

HOT! Justin Bieber a lansat piesa PYD feat. R. Kelly! Ascult-o aici!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Justin Bieber a lansat piesa PYD feat. R. Kelly! Ascult-o aici!

E luni, e piesa noua de la Justin Bieber! Asa cum a promis, Justin va lansa cate o piesa noua in fiecare zi de luni, ca parte a proiectului Music Mondays. Piesa pe care Justin a lansat-o astazi se numeste PYD Put You Down) si reprezinta o colaborare cu rapperul R. Kelly, adeverindu-se astfel zvonurile . continuă pe Devorator Monden

HOT! Justin Bieber a inregistrat o piesa in colaborare cu R. Kelly!

Mai tineti minte cand v-am informat ca Justin Bieber a postat pe Twitter doua mesaje in care ii mentiona pe rapperii R. Kelly si Drake? De atunci au inceput sa ia nastere o multime de zvonuri privind posibile colaborari ale artistului canadian cu cei doi si iata ca una dintre ele s-a adeverit. Zvonul privind .

Justin Bieber va continua seria Music Mondays cu piesa PYD feat. R. Kelly! Vezi aici coperta!

Urmeaza un nou inceput de saptamana, urmeaza lansarea unei noi piese marca Justin Bieber! Asa cum am fost obisnuiti, artistul canadian ne va oferi in cursul zilei de maine un nou single promotional din cadrul seriei Music Mondays, intitulat PYD. Trackul reprezinta o colaborare cu rapperul R. Kelly, adeverindu-se astfel zvonurile posibilei colaborari dintre cei .

Justin Bieber a dezvaluit un nou trailer al viitorului sau film Believe 3D!

Aproximativ o luna si o saptamana ii mai desparte pe fanii artistului de premiera oficiala a noului sau film-documentar, intitulat Believe 3D, care va aparea in cinematografe pe 25 decembrie. Asta da cadou de Craciun pentru fani! Recent a fost dezvaluit un nou trailer din cadrul viitorului film care ne prezinta imagini cu Justin Bieber .

Tyga si Justin Bieber prezinta imagini de la filmarile clipului piesei Wait For A Minute! Vezi aici un making of!

Rapperul american si artistul canadian se pregatesc sa ne ofere cat de curand videoclipul celui mai nou single al lor, intitulat Wait For A Minute, extras de pe viitorul album al lui Tyga, intitulat The Gold Album: 18th Dinasty, care este asteptat sa se lanseze in decursul anului viitor. Acum cateva ore au fost dezvaluite .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )