Libnet.ro
UNICEF

15:30

HOT! Justin Bieber lanseaza piesa Roller Coaster! Ascult-o aici!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Justin Bieber lanseaza piesa Roller Coaster! Ascult-o aici!

Este luni, este momentul sa ascultam o noua piesa de la Justin Bieber! Seria Music Mondays a ajuns la piesa cu numarul opt, aceasta intitulandu-se Roller Coaster si fiind dezvaluita publicului in urma cu doar cateva ore. Roller coaster, roller coaster/ One minute we were up, but the next we were falling down, canta Justin . continuă pe Devorator Monden

Justin Bieber va continua seria Music Mondays cu piesa Roller Coaster + asculta aici bonus trackul Alone!

Urmeaza luni, urmeaza o noua piesa de la Justin Bieber! Deja celebra serie a artistului, intitulata Music Mondays, ne va face cunostinta pe 25 noiembrie cu cel de-al optulea single promotional din cadrul sau, intitulat Roller Coaster. In urma cu cateva ore, Justin Bieber a postat pe contul sau de Instagram coperta piesei Roller Coaster .

HOT! Justin Bieber apare la bustul gol pe coperta alternativa a piesei PYD feat. R. Kelly!

PYD, in colaborare cu rapperul R. Kelly, este cel de-al saptelea single promotional al seriei Music Mondays, piesa fiind lansata lunea aceasta, pe 18 noiembrie. Asa cum ne-a obisnuit, Justin Bieber lanseaza pentru fiecare single promotional din cadrul acestei serii cate o coperta care in mijloc contine un element sugestiv. Se pare insa ca pentru .

HOT! Justin Bieber si G-Dragon au inregistrat o piesa in colaborare!

Doi dintre cei mai cool artisti ai ultimilor ani se intalnesc si pun de o colaborare care se anunta a fi incendiara! Canadianul Justin Bieber si starul kpop G-Dragon, membru al formatiei BigBang, au inregistrat de curand o piesa care, conform informatiilor artistului sud-coreean, aceasta ar urma sa fie dezvaluita publicului anul viitor. Se pare .

Fresh! Trupa HI-Q lanseaza piesa Inimi SRL, o colaborare cu Junior High!

Hi-Q a lansat un nou single, intitulat Inimi SRL. Piesa este o colaborare cu Junior High, muzica si versurile fiind semnate de Marius Moga. Trupa spera sa revina in clasamentele muzicale cu ajutorul piesei, in care povestea este simpla un loc unde se trateaza problemele in dragoste Noul single Hi-Q este primul dintr-o serie .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )