Libnet.ro
UNICEF

21:45

HOT! Speak ia atitudine in noua sa piesa Beat dimineata

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Speak ia atitudine in noua sa piesa Beat dimineata

Pentru ca nu duce deloc lipsa de idei creative, dupa ce ne-a surprins cu Prada de razboi, o piesa pe care o interpreteaza impreuna cu Brighi si Cabron, pentru ca mai apoi sa-si cante Dragostea La Radio) alaturi de Tibi Scobiola si sa realizeze un cover al single-ului P. I, transformandu-l in P. I un mesaj . continuă pe Devorator Monden

HOT! Kylie Minogue lanseaza o noua piesa Skirt chiar de ziua ei!

Kylie Minogue implineste astazi 45 de ani, iar cu aceasta ocazie frumoasa artista ne ofera versiunea dub a noii sale piese Skirt. Noua piesa este scrisa de ea in colaborare cu The Dream, pe partea de productie s-a ocupat Nom De Strip, si face parte de pe cel de-al 12-lea album din cariera sa, pentru .

FRESH! Deepcentral lanseaza o noua piesa Raindrops

Dupa hit-urile Cry it away, Russian girl, In love, Music make me free si Speed of sound, baietii de la Deepcentral lanseaza la apa o noua melodie, Raindrops, extrasa de pe albumul O stea. Albumul O stea va fi lansat pe data de 3 iunie, iar in scurt timp vor incepe filmarile pentru videoclipul piesei .

Victor Ponta: Noua Constitutie va include pentru prima data notiunea de comunitati locale

Primul ministru Victor Ponta a declarat marti ca noua Constitutie va include pentru prima data notiunea de comunitati locale, cu drepturi extinse, care va cuprinde inclusiv regiunile, iar Senatul, camera.

Romsilva introduce o noua metoda de teledetectie pentru depistarea taierilor ilegale de arbori

Regia Nationala a Padurilor Romsilva a introdus o noua metoda de teledetectie pentru depistarea taierilor ilegale de arbori prin care poate fi comparata situatia actuala a unei paduri cu cea inregistrata in urma cu cinci ani, arata HotNews. ro.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )