Libnet.ro
UNICEF

11:18

Hotel din Saturn,amendat de ANPC cu 20.000 lei pentru nereguli la cazarea turistilor si la bucatarie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Hotel din Saturn,amendat de ANPC cu 20.000 lei pentru nereguli la cazarea turistilor si la bucatarie

Un hotel din statiunea Saturn a fost amendat de inspectorii ANPC, cu 20. 000 de lei, dupa ce mai multi turisti care achitasera sejurul nu au putut fi cazati intrucat nu ar mai fi fost locuri libere, dar si pentru neregulile din bucatarie, care a fost. continuă pe Wall-Street Ro

Hotel din Saturn, amendat. Turistii au platit in avans sejurul si s-au trezit ca nu erau camere libere

Inspectorii ANPC au amendat cu 20. 000 de lei un hotel din statiunea Saturn, dupa ce mai multi turisti, care au platit sejurul, nu au mai outut fi cazati deoarece camerele erau deja ocupate.

Produse de lux pe care parintii dau mii de lei pentru a-i bucura pe cei mici

Copii mici, griji mici, insa nu si cheltuieli mici. Parintii cu dare de mana nu se uita la bani cand vine vorba de achizitii pentru noii membri ai familiilor lor si aloca pana la zeci de mii de lei pentru carucioare, jucarii sau alte lucruri necesare.

Timis: Un sat fara canalizare si cu drumuri neasfaltate va avea o nocturna de un milion de lei pentru echipa de fotbal din liga a IV-a

Primarul unui sat din Timis vrea sa construiasca o nocturna de un milion de lei, din banii locali, insa localnicii sunt revoltati. Ei spun ca localitatea are nevoie urgenta de alte investitii, in conditiile.

Ponta: Romania va face parte din Comitetul Director al Parteneriatului pentru o Guvernare Deschisa

Premierul Victor Ponta saluta faptul ca Romania a fost selectata sa faca parte din Comitetul Director al Parteneriatului pentru o Guvernare Deschisa si felicita pentru activitatea depusa Departamentul pentru Servicii Online si Design, entitate care functioneaza in cadrul Executivului.

Romania a fost aleasa sa faca parte din Comitetul Director al Parteneriatului pentru o Guvernare Deschisa

Romania a fost aleasa sa faca parte din Comitetul Director al Parteneriatului pentru o Guvernare Deschisa. Cu aceasta ocazie, premierul Victor Ponta felicita Departamentul pentru Servicii Online si Design.

ELCEN, pregatita din punct de vedere tehnic pentru a asigura Capitalei energie termica

Electrocentrale Bucuresti este pregatita din punct de vedere tehnic pentru a asigura energie termica municipiului Bucuresti, la nivelul mediu de aproximativ 1400 Gcal/ora si are asigurata functionarea pe pacura pentru perioadele impuse de conditiile meteorologice deosebite, a dat asigurari, marti, directorul general al companiei, Marcel - Octavian Nicolaescu.

Veste buna pentru bucuresteni. ELCEN, pregatita din punct de vedere tehnic pentru a asigura energie termica

Electrocentrale Bucuresti este pregatita din punct de vedere tehnic pentru a asigura energie termica municipiului Bucuresti, la nivelul mediu de aproximativ 1400 Gcal/ora si are asigurata functionarea pe.

Un oficial din Cernauti cere AJUTOR Romaniei pentru ranitii in razboi

Prim-viceguvernatorul regiunii ucrainene Cernauti, Volodimir Kulis, a solicitat oficialilor romani, luni, la Suceava, sustinerea de proiecte in sprijinul ranitilor din razboiul din Ucraina, dar si finantarea unui program prin care copiii acestora sa mearga pe litoralul Marii Negre.

Dezastrul din sistemul medical romanesc, subiect pentru Ambasada Americii: O americanca, inginer la Deveselu, luata acasa de o doctorita pentru ca nu erau locuri in spitale

Dezastrul din sistemul medical romanesc a devenit subiect pentru Ambsada Americii la Bucuresti. Pe pagina oficiala de Facebook a institutiei a fost postat un mesaj cu drama prin care o americanca, inginer in cadrul.

actualitate, 11:18

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2149 seconds )