Libnet.ro
UNICEF

21:30

Hotelul Pullman din Bucuresti, scos la vanzare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Hotelul Pullman din Bucuresti, scos la vanzare

Hotelul Pullman din Bucuresti fost Sofitel) va fi scos la vanzare, in ianuarie, pentru 20 de milioane de euro, pentru a acoperi o parte din datoriile World Trade Center Bucuresti WTCB), proprietara hotelului, aflata in insolventa, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Hotelul Pullman ar putea fi scos la vanzare in ianuarie 2014

Hotelul Pullman din Capitala ar putea fi scos la vanzare, in luna ianuarie a anului viitor, pentru suma de 20 milioane de euro, transmit sursele de presa.

Becali si-a scos la vanzare palatul din Bucuresti.

Omul de afaceri Gigi Becali, inchis la Penitenciarul Poarta Alba, si-a scos la vanzare palatul de pe Aleea Alexandru din Bucuresti, relateaza B1. ro. Palatul, care l-a facut cunoscut pe Becali, valoreaza 10 milioane de euro. In 2005, latifundiarul din Pipera a platit pentru el 7 milioane de euro. Citeste si: Gigi Becali a fost transferat IN SECRET la penitenciarul Poarta Alba Mai mult, potrivit Evenimentul Zilei, palatul este scos la vanzare de mai bine de o luna de zile, Becali hotarand sa .

Vlad Doicaru, Huawei Romania, despre Memorandumul de intelegere cu Guvernul: Vom investi in extinderea centrului de servicii globale din Bucuresti, care va ajunge la 1000 de angajati pana in 2018

Memorandumul de intelegere intre Guvernul Romaniei si Huawei Technologies Co. Ltd. , aprobat in sedinta Executivului de miercuri, stabileste linii generale de colaborare in domeniul tehnologiei, nu sunt lucruri specifice mentionate, insa intentia noastra este sa investim in cinci directii in urmatorii ani, a declarat pentru HotNews. ro Vlad Doicaru, director conturi integrate al Huawei Romania. O componenta este continuarea investitiilor in centrul de servicii globale din Bucuresti si cresterea numarul de angajati de la peste 400 angajati in prezent pana la 1000 de angajati pana in 2018. Vezi ce planuri de investitii in zona de educatie are Huawei in Romania in urmatorii ani.

Turista din Bucuresti, ranita grav pe un traseu din Masivul Bucegi

Salvamontistii din Busteni au plecat, sambata seara, in cautarea unei turiste din Bucuresti care s-a ranit pe un traseu din Bucegi. Femeia in varsta de 32 de ani s-a ranit in timp ce se afla cu un grup de .

VIDEO Bucuresti: Focuri de arma trase in apropierea unui supermarket din Militari. Trei persoane au fost ranite

Mai multe impuscaturi s-au auzit sambata seara in apropierea unui supermaket din cartierul Militari din Bucuresti, informeaza Digi 24. Potrivit SMURD, 3 persoane au fost ranite, printre care si o femeie, insa victimele se afla in stare stabila. UPDATE 21:37 Surse din Politie au declarat pentru Mediafax ca cele trei victime si autorul atacului se cunosteau si chiar locuiau in acelasi bloc, ei luandu-se la cearta in timp ce stateau la coada in supermarket si continuand afara, cand unul dintre ei a scos un pistol cu bile si a tras in ceilalti. UPDATE 18:55 Un reprezentant al politiei a declarat ca e vorba de un conflict spontan care a rezultat in mai multe focuri trase cu o arma cu bile de cauciuc.

ULTIMA ORA Bucuresti: Focuri de arma trase in apropierea unui supermarket din Militari. Trei persoane au fost ranite

Mai multe impuscaturi s-au auzit sambata seara in apropierea unui supermaket din cartierul Militari din Bucuresti, informeaza Digi 24. Potrivit SMURD, 3 persoane au fost ranite, printre care si o femeie, insa victimele se afla in stare stabila. UPDATE 18:55 Un reprezentant al politiei a declarat ca e vorba de un conflict spontan care a rezultat in mai multe focuri trase cu o arma cu bile de cauciuc.

Bucuresti: Focuri de arma trase in apropierea unui supermarket din Militari. Trei persoane au fost ranite

Mai multe impuscaturi s-au auzit sambata seara in apropierea unui supermaket din cartierul Militari din Bucuresti, informeaza Digi 24. Potrivit SMURD, 3 persoane au fost ranite, printre care si o femeie, insa victimele se afla in stare stabila. UPDATE 18:55 Un reprezentant al politiei a declarat ca e vorba de un conflict spontan care a rezultat in mai multe focuri trase cu o arma cu bile de cauciuc.

Sanador a investit 1 mil. euro intr-o sectie de chirurgie cardiovasculara la spitalul din Bucuresti

Compania de servicii medicale private Sanador a inaugurat marti, dupa o investitie de circa un milion de euro, sectia de chirurgie cardiovasculara a spitalului pe care il detine in Bucuresti, relateaza Mediafax .

Cum se pregatesc primariile din Bucuresti pentru deszapezire si care sunt obligatiile cetatenilor

In aceasta iarna, Capitala va fi deszapezita de circa 600 de utilaje, fiecare primarie de sector avand angajata cate o firma cea care se ocupa si de salubrizare) pentru aceasta activitate. Pe langa utilaje, la trecerile de pietoni si statiile RATB, zapada va fi indepartata manual, de muncitori, fiecare firma de salubrizare avand cateva sute de oameni pentru aceasta activitate. Pe langa operatorii privati, cateva primarii de sector implica si Administratia Domeniului Public in aceasta activitate, aceste departamente avand si ele propriile utilaje si muncitori. Primarii de sector au inspectat de cateva ori pana acum, impreuna cu presa, utilajele de deszapezire si cel putin la nivel declarativ sunt pregatiti de iarna. In urmatoarele zile, Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ninsori in Bucuresti, iar temperaturile vor scadea sub 0 grade Celsius.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )