Libnet.ro
UNICEF

12:00

Hotii profita de uraganul Irma. Mai multi tineri, surprinsi in timp ce devasteaza magazinele in Florida - VIDEO

Antena3 Antena3,
Hotii profita de uraganul Irma. Mai multi tineri, surprinsi in timp ce devasteaza magazinele in Florida - VIDEO

Mai ulti tineri au fost surprinsi in timp ce furau dintr-un magazin din Florida, potrivit local10. com. Jaful a avut loc in timp ce orasul era lovit de uraganul Irma. Potrivit presei americane, si. continuă pe Antena3

VIDEO Uraganul Irma, mai distructiv decat toate bombele celui de-al Doilea Razboi Mondial

Irma, uraganul de categoria 5, cel mai puternic format vreodata in Oceanul Atlantic, a devastat insulele Saint Martin, Antigua si Barbuda din Caraibe si se indreapta, joi, spre Cuba, teritoriul american Puerto Rico si statul american Florida.

Cum arata o plaja din Bahamas dupa uraganul Irma - VIDEO

Doi tineri au filmat cum arata plaja din Bahamas dupa trecerea uraganului Irma, potrivitwashingtonpost. com. in imagini se vede cum apa se retrasese foarte mult, iar explicatia a venit de la.

Uraganul Irma tocmai a lovit Miami. Imaginile momentului - VIDEO

00 - Forta vanturilor si ploile intense provocate de uraganul Irma au inceput sa faca ravagii la Miami unde numeroase strazi au fost inundate si au cazut mai multi copaci, relateaza.

FOTO VIDEO De ce creste in intensitate uraganul Irma, pe masura ce se apropie de Florida. Explicatia NASA

Uraganul Irma a fost inclus, din nou, in categoria 5, cea mai ridicata pe scara Saffir-Simpson pentru astfel de superfurtuni, dupa ce parea ca intensitatea sa este in scadere. Irma a lovit sambata Cuba si se indreapta spre Florida, lasand deja in urma 21 de morti in Caraibe. Potrivit unor predictii ale NASA, uraganul nu va scadea in intensitate pana ce va lovi Florida, lucru asteptat sa se intample duminica.

Uraganul IRMA a lovit statul Florida: Cel mai mare ordin de evacuare din istoria SUA. Zeci de mii de romani afectati (VIDEO)

Uraganul Irma loveste din plin statul american Florida. Ploaia si vantul spulbera deja zonele de coasta, dar adevarata urgie inca nu a inceput. Furtuna este cotata la categoria 4 iar ce e mai.

Uraganul Irma, tot mai aproape de Florida. Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare

Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia, inainte ca uraganul Irma, care a fost retrogradat la nivelul trei din cinci pe scara Saffir-Simpson, sa loveasca statul.

Imagini din locul in care va lovi uraganul Irma. Ce spun romanii aflati in Florida

Uraganul Irma a atins deja Florida si va atinge punctul maxim la 9. 00 ora Romaniei). Irma va lovi cu o putere foarte mare. La Miami, autoritatile au luat masuri din timp si au deschis mai multe centre de.

Florida va fi lovita de uraganul IRMA. Zeci de mii de romani ar putea fi afectati de furtuna

Uraganul Irma, trecut din nou in categoria 5, cea mai ridicata, a atins Cuba sambata la orele 03. 00 GMT, cu rafale estimate la 260 de kilometri pe ora si o viteza de deplasare de 20 de.

Ce a provocat uraganul Irma, cea mai puternica furtuna din Atlanic

Chiar daca uraganul Irma si uraganul Harvey nu au o cauza directa schimbarile climatice, specialistii atrag atentia ca distrugerile in masa care au urmat sunt o cauza a modificarilor climatice din.

Trei romani sunt dati disparuti in insulele Caraibe, puternic lovite de uraganul Irma (VIDEO)

Trei romani sunt de negasit dupa ce uraganul Irma a lovit cu toata forta mai multe insule din Caraibe. Acestia lucrau pe insula St. Martin. Uraganul de categoria 5 a devastat mai multe insule din Caraibe si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )